Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, takže nelze srovnávat, ale po shlédnutí této stupidity ani snad nelituji. Film byl ještě jakštakš podprůměrný, ale jakmile strašák oživne stane se z díla céčko jako prase. Není snad nic, čím bych mohl alespon hodnocení trochu vylepšit, protože otázky, které jsou třeba zodpovědět ke konci rapidně vroste a divák se jen marně snaží alespon část rozluštit podle vlastní fantazie. Ruce pryč od tohoto, naprostá ztráta času, která nesahá ani na hranice céčkových filmů ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Snímka ktorá sa počas takmer celej dĺžky snaží napodobniť atmosféru Kubrickovho Shining . Mne to veľmi vadilo. Hlava rodiny ktorá pomaly stráca zdravý rozum a stáva sa násilným. V prvej polovici filmu však jeho správanie nemalo zmysel logika by sa v tom hľadala márne. Ten kto nevidel film Osvietenie však už tušil čo bude nasledovať. Tento film nie je odpad až tak by som ho nezatracoval. Má pár svetlých a strašidelných momentov ktoré mohli byť lepšie ale neurazili. Film zabíja hlavne nezmyselná zápletka. Farmár jednoducho nemôže žiť s takej malej pôdy... kúpiť si takú farmu a nažívať hoci v dlhoch. S tých pár akrov ktoré ukazujú v snímke nie ! !!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!! Trocha tajomný film sa v posledných minútach premení na bohapustí slasher kde zabíja strašiak klišé toho najhrubšieho zrna !!!!!!!!!!!!!KONIEC SPOILERU!!!!!!!! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem velkým příznivcem a fanouškem prvního dílu, takže jsem od jeho pokračování očekával mnohem víc. Je však nutno podotknout, že slovo pokračování se musí uvádět v uvozovkách, protože s původním filmem nemá skoro nic společného. Je to jen velmi slabý odvar hororového žánru, který už vidět znovu asi nechci. Svým způsobem tady vlastně ani nic hororového k vidění není, tedy až na ten finální souboj se strašákem. Herecké výkony byly zhruba na průměrné úrovni, ale kvůli velmi slabému scénáři a atmosféře z nich ani nemohli vytěžit víc. Za strašáka a pár světlých chvilek dám 35%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po příšerně přiblblé jednotce, které ještě více podkopávala nohy přítomnost Kristen Stewart, by si kdekdo řekl, že mu onen velmi špatný zážitek stačil a po dvojce by rozhodně nesáhl. Mě více než naivně přilákal dovětek Scarecrow v originálním názvu a doufal jsem, že by se mohl skutečný strašák stát hrozbou celého filmu. To by se ale nesmělo jednat o tuctově levné béčko, ve kterém se nestane vůbec, ale vůbec nic strašidelného. Prostě se jedná o ubohou zbytečnost. ()

AmelieA. 

všechny recenze uživatele

Ne, oni se prostě nepoučí - kukuřice je ohraná!! vždycky když je kukuřičný pole bude průser. Bohužel v tomto filmu jsem stalá na straně Scarecrowa. Vždyť on to myslel dobře, jen Norman byl poněkud nechápavý. Velkou část filmu jsem se neovládala a odpovídala postavám na dementní dotazy či nadávala za stupidní dialogy. Podařilo se mi zprotivit si všechny (hlavně jeho ženu, která je neustále uražená, že její manžel přestal chodit do kostela, vypil dvě piva a snaží se vyřešit problém s pěnezi, zatímco ona si stěžuje svému kamarádovi/cosi) až na Normana Reeduse (protože to prostě nejde) a ono kukuřičné zlo. Film byl předvídatelný (i když to se vlastně od hororu i čeká), ale nebylo to ani slané ani sladké ani mastné... prostě žádné. * za Reedusovu přítomnost druhá * za výborného strašáka ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama