Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som videl túto epizódu pred 3mi rokmi, jej nekompromisný odklon od deja ma neskutočne iritoval a vyrušoval. Bol som pripravený jej dať z recesie odpad. Veď keď si kúpite banán tak plod zjete a šupku čo je navyše vyhodíte do smetí. Na druhý krát ma však epizóda celkom upútala. Asi za to môže najmä jej dĺžka, ktorú som si predtým nevšimol, nevnímal. Je to jedna z najkratších, ak nie aj najkratšia. Zároveň si myslím, že naskycovaný problém by aj mal potenciál byť zaujímavý. Takto sme dostali predkrm, akurát že tvorcovia nás rovnako ako El pred hlavným chodom poslali naspäť domov. Aj tak som ale rád, že sme sa pozreli aj do mesta v osemdesiatych, aj keď sa z toho dalo vyťažiť ešte omnoho viac. Aj tak je to ale vzhľadom na negatívne spomienky milé prekvapenie. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nechápu. 70%? Nejhorší díl seriálu? Dobře, šel jsem do toho s nulovým očekáváním, a hrozně mě to potěšilo! Rozumím tomu, co většině lidí vadí-nenavazuje to na minulou epizodu, a nemá to vlastně nic společného se Stranger Things. Ale je to skvělý spinn-off z tohoto seriálového světa, a příběh, který je nám odvyprávěn za pětačtyřicet minut je podle mě velmi dobrý. Trochu nám to vynahrazuje to, že v minulém díle se El vůbec neukázala, jelikož tady je jí opravdu hodně, ale já jsem si ji užíval maximálně, Millie Bobby Brown je skvělá, a vedlejší postavy, které jsou nám představeny během jediné epizody, jsou dost zajímavé. Opravdu bych chtěl vidět celovečerní film s touhle partou. Takže ano, není to sice nejlepší díl seriálu, ani této řady, ale je to velmi milé překvapení. 85%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Idem domov. Za svojimi kamarátmi." - "Nemôžu ti pomôcť." - "Nie. Nemôžu. Ale ja môžem pomôcť im." Ono, môžeme tipovať, či táto epizóda vznikla len preto, lebo Dufferovci mali pre druhú sériu len riedky scenár a tak museli zahusťovať všetkým možným, čo im prišlo pod ruku. Čiže ak ste sa po minulej časti tešili na veľkú akčnú scénu, tak na to môžete pekne krásne zabudnúť. Pretože kým v minulej časti boli chalani a Jedenástka nie, tak tentoraz je to presne naopak. Niekto môže povedať, že je to lacné naťahovanie času. Na strane druhej, ja mám pre túto epizódu pochopenie. Síce by som sa bez nej zaobišiel, ale na druhej strane relatívne dosť posúva dopredu celé univerzum (výskyt ďalších "čísel z laboratória") a jednak Jedenástka sa na túto cestu skôr alebo neskôr zrejme musela vydať, aby mala na jej konci možnosť slobodne sa rozhodnúť, akým smerom chce v živote ísť. Navyše je tu cameo istej postavy z prvej série + pár dojemných momentov sestier. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl, ne snad že by to bylo úplně blbý, chápu i motivaci postav, ale po předchozím cliffhangeru chci vidět, co se bude dít dál, a ne sledovat partu ufňukanejch "vyvrhelů".. Pankáč a ta máklá pipka s mašlí jsou fakt na pěst.. Snad je to jen přešlap a ST budou pokračovat tak, jak je známe a tyhle divnolidi se tam už neukážou.. ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia "zbytočná" časť série. Presne toto nemám rád na seriáloch. Musí byť veľa častí a nápady časom dochádzajú, tak vymýšľajú podobné slabé odvary... Ako nebola to úplne hrôza, ale viac ako tri hviezdičky si to nezaslúži. No dúfam, že ďalšie časti budú už len lepšie :) nakoľko som zatiaľ so seriálom nadmieru spokojný. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama