Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia "zbytočná" časť série. Presne toto nemám rád na seriáloch. Musí byť veľa častí a nápady časom dochádzajú, tak vymýšľajú podobné slabé odvary... Ako nebola to úplne hrôza, ale viac ako tri hviezdičky si to nezaslúži. No dúfam, že ďalšie časti budú už len lepšie :) nakoľko som zatiaľ so seriálom nadmieru spokojný. ()

Reklama

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecnou nelibost tohoto dílu naprosto chápu. Taková zbytečná vycpávka, která dělá El medvědí službu. El obecně v druhé sérii není zrovna kdovíjak zajímavým charakterem a seriál tím nesmírně trpí (v první sérii jsem ji miloval). Nedá se říct, že jde o vyloženě nekoukatelnou záležitost, ale jde prostě o odbočku dohromady o ničem, která do celku naprosto nezapadá a atmosféře spíše škodí. Hlavně proto dávám trochu přísné tři hvězdy. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se úplně vymyká ostatním, neboť Eleven jde hledat svoji sestru, která se nachází mezi punkáči. Celý tenhle díl se odehrává v této komunitě a El to s punkovým feelingem neskutečně sekne. Mě vůbec nevadí, že se řeší něco jiného, díl prostě odsýpá jak má a mě baví, jak se seriál dále vyvíjí. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nechápu. 70%? Nejhorší díl seriálu? Dobře, šel jsem do toho s nulovým očekáváním, a hrozně mě to potěšilo! Rozumím tomu, co většině lidí vadí-nenavazuje to na minulou epizodu, a nemá to vlastně nic společného se Stranger Things. Ale je to skvělý spinn-off z tohoto seriálového světa, a příběh, který je nám odvyprávěn za pětačtyřicet minut je podle mě velmi dobrý. Trochu nám to vynahrazuje to, že v minulém díle se El vůbec neukázala, jelikož tady je jí opravdu hodně, ale já jsem si ji užíval maximálně, Millie Bobby Brown je skvělá, a vedlejší postavy, které jsou nám představeny během jediné epizody, jsou dost zajímavé. Opravdu bych chtěl vidět celovečerní film s touhle partou. Takže ano, není to sice nejlepší díl seriálu, ani této řady, ale je to velmi milé překvapení. 85%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama