Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nechápu. 70%? Nejhorší díl seriálu? Dobře, šel jsem do toho s nulovým očekáváním, a hrozně mě to potěšilo! Rozumím tomu, co většině lidí vadí-nenavazuje to na minulou epizodu, a nemá to vlastně nic společného se Stranger Things. Ale je to skvělý spinn-off z tohoto seriálového světa, a příběh, který je nám odvyprávěn za pětačtyřicet minut je podle mě velmi dobrý. Trochu nám to vynahrazuje to, že v minulém díle se El vůbec neukázala, jelikož tady je jí opravdu hodně, ale já jsem si ji užíval maximálně, Millie Bobby Brown je skvělá, a vedlejší postavy, které jsou nám představeny během jediné epizody, jsou dost zajímavé. Opravdu bych chtěl vidět celovečerní film s touhle partou. Takže ano, není to sice nejlepší díl seriálu, ani této řady, ale je to velmi milé překvapení. 85%. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to v rámci celé cérie úplný krok stranou. Na dějovou linii je více-méně úplně zapomenuto a celý díl dostala prostor jen jedna postava, jejíž dějová linie se mi zdá v této série příliš natahovaná, současně nevyužitá a ve výsledku prakticky zbytečná. Nejslabší díl, který navíc nakousne pár věcí, ale vůbec je nedotáhne do konce. (Možná zadní vrátka, které využijí tvůrci do třetí série.) ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som videl túto epizódu pred 3mi rokmi, jej nekompromisný odklon od deja ma neskutočne iritoval a vyrušoval. Bol som pripravený jej dať z recesie odpad. Veď keď si kúpite banán tak plod zjete a šupku čo je navyše vyhodíte do smetí. Na druhý krát ma však epizóda celkom upútala. Asi za to môže najmä jej dĺžka, ktorú som si predtým nevšimol, nevnímal. Je to jedna z najkratších, ak nie aj najkratšia. Zároveň si myslím, že naskycovaný problém by aj mal potenciál byť zaujímavý. Takto sme dostali predkrm, akurát že tvorcovia nás rovnako ako El pred hlavným chodom poslali naspäť domov. Aj tak som ale rád, že sme sa pozreli aj do mesta v osemdesiatych, aj keď sa z toho dalo vyťažiť ešte omnoho viac. Aj tak je to ale vzhľadom na negatívne spomienky milé prekvapenie. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El zisťuje, že nie je na svete sama. Prevedenie: Partička miestnych vyvrheľov nijako neohúri. Zvláštne schopnosti už sú o niečom inom. Sestru mohla hrať trocha sympatickejšia herečka. Pocity: Nechápe! Príbeh maximálne graduje a všetci sú vo vytržení a oni zrazu dajú takýto sequel, ktorý nemá nijaký význam pre príbeh. Ale to nie je to najhoršie ale stráca sa aj nostalgická atmosféra a poberáme sa komerčným smerom modernej scifi. Jednoducho nechápem význam vzniku tejto časti. 32% ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecnou nelibost tohoto dílu naprosto chápu. Taková zbytečná vycpávka, která dělá El medvědí službu. El obecně v druhé sérii není zrovna kdovíjak zajímavým charakterem a seriál tím nesmírně trpí (v první sérii jsem ji miloval). Nedá se říct, že jde o vyloženě nekoukatelnou záležitost, ale jde prostě o odbočku dohromady o ničem, která do celku naprosto nezapadá a atmosféře spíše škodí. Hlavně proto dávám trochu přísné tři hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama