Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo si pamätám tak táto epizóda bola extrémne nudná a nezaujímavá a včera by som jej dal asi iba jednu hviezdu. Ale keďže rewatchujem tento seriál pozrel som si ju znovu a nie je až tak zlá ako som si pamätal. Áno, je to najslabšia epizóda zatiaľ a nemá nič spoločné s dejom. Proste Eleven je fajn postava ale keď je celá epizóda o nej tak je to celkom nuda. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle nějak si představuji nový CyperPunk 2077, špinavé velkoměsto, šílené účesy, barevné světýlka. Ano, sedmá epizoda byla jen ve znamení Jane/ El a její "sestry" Kali, která hledá ty co jí připravili o vše. .. Jestli tvůrci naznačili tímto dílem, kam chtějí poté směřovat, tak se trochu obávám, že Strange Thinks brzy ztratí své kouzlo. Leč naštěstí se zatím Jane vrací ke svým přátelům do Hawkins. ... ()

Reklama

el.zapikano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nezvyknem komentovat samostatne casti nejakeho serialu, ale tu musim spravit vynimku. tato cast bola jednoducho hrozna. normalne som lutoval, ze som stratil hodinu zivota. ta banda pankacov, ci to vlastne malo byt, bola neskutocne trapna. clovek to nechce vypnut, lebo caka, ze sa to nejak kazdu chvilu prepoji s celkom, hlavnou dejovou liniou, ale houby. nic. naskocia titulky a vam napadne len: what the fuck? ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovský nezvyk který ale jde přijmout? Já si myslím že ano a rozhodně to není tak zlý jako propad hodnocení na této epizodě. Epizoda se zcela oddálí od hlavního příběhu série ale celkem dobře a je to suprový odpočinek od toho všeho. Konec série se blíží a já čekám výborné finále jako minulou sérii! 7,5/10 ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč?! Toto je evidentně bonusový díl určený pro zaryté fandy (taky bych si jej pustil a rád, ale až po zkouknutí celé řady), ale zařadit jej jako plnohodnotný sedmý díl série? Je natočen v jiném rytmu a zásadně zpomalil (=zastavil) všechny ostatní dějové linky. Tento formát se mi vůbec nezamlouvá, snad to bylo naposled... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama