Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl? Pche.... I tenhle díl byl za pět. Nevím, ale čím dál víc zjišťuju, že s touhle režií bych se dokázal dívat snad i na dětství Mikeovi prababičky nebo já nevím.. Prostě pro mě top seriál. Snad se to v posledních dílech nezvrtne. Ale pochybuju. Přeju si, aby Stranger things nikdy neskončily.. :-( ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Show stopper“ v pravém slova smyslu. Dodnes si pamatuju, jak jsem tenhle díl nesnášel a že vůbec nezapadal do aktuálního děje. Už v pátém díle se začaly osudy hlavních postav tříštit a El dostala si vytáhla tu nejslabší dějovou linku. Puncrocková parta její sestry je totálně nesympatická. El se s nimi vydá na lov padouchů a tvůrci se tváří, že je to velká sranda. Totálně mimo. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milujem tento seriál, ale toto malo byť čo?!! Prečo nechali jednú časť, jedného z najlepších seriálov poslednej doby režírovať podpriemernej režisérke Rebecce Thomasovej? Totálna strata času táto časť, absolútne to nesúvisí s dejom a tú bandu feťákov (pankáčov) ani nebudem radšej komentovať. Túto časť do budúcna radšej vynechám. Za mňa Stranger Things 2. séria má len 8 častí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El zisťuje, že nie je na svete sama. Prevedenie: Partička miestnych vyvrheľov nijako neohúri. Zvláštne schopnosti už sú o niečom inom. Sestru mohla hrať trocha sympatickejšia herečka. Pocity: Nechápe! Príbeh maximálne graduje a všetci sú vo vytržení a oni zrazu dajú takýto sequel, ktorý nemá nijaký význam pre príbeh. Ale to nie je to najhoršie ale stráca sa aj nostalgická atmosféra a poberáme sa komerčným smerom modernej scifi. Jednoducho nechápem význam vzniku tejto časti. 32% ()

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl by mi kdokoliv vysvětlit, koho ta ptákovina napadla ? Když je seriál v nejlepším, tak dostaneme velmi ubohou dějovou linku při které si raději vytáhnete algebru, protože se to táhne a nic podstatného se vlastně ani nestane. Pochopil bych, kdyby po seriálu udělali třeba spin-off s touto vysoce nesympatickou partičkou mládeže kultu punku. Doufám, že už tyto americké buřiče víckrát neuvidím, protože mi udělali z El (Jane) nejméně oblíbenou postavu z hlavních protagonistů. V první sérii si 11-tka držela svou nemluvností jistý SWAG. /odpad/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama