Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Murray a Joyce míří na Aljašku a El je po uši v bryndě. Robin s Nancy vyšťourají pořádnou špínu na démony z Hawkinsu. Zprávy od doktora Owense vrátí El zpátky na zem. (Netflix)

Recenze (53)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se plíživě posouvá do “stranger things normálu”. Obsahuje několik nebetyčných debilit (řešení okovů bylo tak debilní až jsem to málem vypnul, nebo ten způsob jak vrátit El schopnosti… ach jo) a několik retardovaných momentů (chování postav nedává smysl), že jsem bilancoval na dvou hvězdičkách, celkem dost dlouho. Nicméně díky celkovému rámci, který děj dostává hodnocení zvedám. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl za mnou a pořád mám z toho úplně stejný pocit jako z obou předchozích epizod, naprostá pecka! Reálně je to pořád to stejný Stranger Things jako předchozí tři série, ale prostě tím, že postavy už dospívají a celkově ten seriál dospěl a je delší a komplexnější, tak je ještě víc nabombený než předtím. ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doriti tak táto séria bude o Max. O postave ktorá bola v tak troch scénach v minulých sériách. Goddamn... Prečo neriešia radšej niečo zaujímavejšie? Prečo robia príbeh o najviac zbytočnej postave? Nevadí stále sa to nezlepšilo a stále je to hrozne od veci. Plus sa snažili spraviť nejaký asi character development s Eleven ale bolo to fakt také hrozne úbohé a vo finále aj zbytočné. Bola scéna s korčuľovaním dôležitá pre príbeh? Aj to že udrela tú týpkyňu do nosa? Nie vôbec. V ďalšej scéne ti povedia že to nie je podstatné. Táto séria nevie čo chce a to je hrozne zlé. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Ke dni 14.08.2022). 3.díl. Naši přátelé Dustin, Steve a Robin potkají v osadě Nancy. S ní vyrazí právě Robin do archivu, kde naleznou podrobnosti o bývalém Vecnově řádění. Policisté najdou Jane a zatknou ji. Než za ní však stihne Mike dojít, je už odvážena do nápravného ústavu. Dříve ji ovšem najdou muži doktora Owense. Právě on našel způsob, jak Jedenáctce obnovit ztracené, či přesněji potlačené schopnosti. A to dokonce tak, že by se mohla stát ještě silnější. Projekt se jmenuje Nina. Lucas zavede své parťáky do pasti. Joyce a její pomocník míří na aljašku předat výkupné za Hoppera. On sám zůstává na Kamčatce. 95 - 100 procent. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak ruský pašerák zháňa pre bacharov vzácny tovar - cigarety, arašidové maslo a Playboy...a pri súčasnej geopolitickej situácii budú zachvíľu pašeráci z Malajzie zháňať pre zasranú EU Ropu vzácny tovar - múku a olej :-D. Inak viete že psychológovia dokázali že najväčšiu traumu z ACAB majú ľudia, ktorí sú tak dementní že by nikdy nespravili psychotesty k ACAB___ :-D Ale už nevidno iba tenisky Vans, objavili sa tam aj Conversy a Reeboky a pri súčasnej vlne zdražovania budú mať detičky s neznačkovými teniskami ešte väčšiu traumu a budú ešte väčšími obeťami šikany na školách :-D... La sračka De Papel a Stranger Things, tú sa vždy rád odviažem a nestíham potom klikať na návštevníkov môjho profilu, ale baví ma to, nemôžem si pomôcť. Stále celkom príjemná atmosféra, 4 hviezdička pochopiteľne za ruský gulag :-D :-D ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Během hraní v garáži vidíme odkazy na anglické heavymetalové skupiny Motörhead a Iron Maiden. (Duoscop)

Reklama

Reklama