Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl za mnou a jo, šlape to extrémně dobře. Vecna nebo jak se jmenuje, teda jestli mu tak budou říkat tomu záporákovi, teda asi jo, když to je i v názvu epizody, každopádně jde o kurva děsivého zmrda a doufám, že tam rozjede pořádný peklo. Vývoj postav je přepal jak svině a jako, vidím to na kurva dobrou sérii, možná nejlepší sérii ze všech čtyř. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá časť štvrtej série bola na úrovni tej prvej. Čo znamená, že bola taktiež úžasná! Príbeh sa nám pomaly rozbieha, síce miestami sa to aj dosť naťahuje. Objavujeme že život v Kalifornii nie je ako lízať med a taktiež bližšie spoznávame záporáka. Oficiálne som sa zamiloval do Eddieho, pretože ten človek má fakt štýl! Nedokážem si neužiť každú, každučkú minútu kedy je Eddie na obrazovke. Totálne to oživilo seriál. Konečne nová postava, ktorá porazilo Robin. Je mi to ľúto ale Eddie si to proste zaslúži. Nesiem zabudnúť moje nadšenie z toho, že sa mám do príbehu vrátil novinár Murray, ktorý konečne dostal viacej priestoru. A to taktiež vyzerá že budeme častejšie vídať Suzie. Náš milý Lucas sa stáva populárnym... (toto mi nejak nešmakuje). Keď nám srdcervúce odišiel Billy, tak aby nebolo málo idiotov tak nám tu pridali kapitán basketbalového týmu. A tak, môžem zatiaľ skonštatovať, že štvrtá séria sa dokáže vyrovnať s tou prvou. ()

Reklama

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní soundtrack a výbornou příběhovou linku v Hawkinsu totálně KAZÍ příběhová linka s Eleven. Jako vážně? Reálně to není ani vtipný, všechny scény s Eleven a jejími "šikanátory" vypadají a působí jako Wattpad fanfikce psaná 12 letou holkou, určená pro další 12 leté holky. Ale tohle se snad ani těm 12 letým holkám líbit nemůže... Ale DAMN, Psycho Killer... RUN RUN RUN RUN! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestli to dobře chápu, původní sestava (i bubáci) jsou zcela navíc, protože tu máme nového bubáka a nové postavy, kterým dává zabrat. Proč tedy s nimi ale ztrácíme čas? Dojem z linky “Hopper” naprosto groteskní. Včetně vysvětlení jak ho Rusové našli… nebyl komplex náhodou plně obsazený US armádou? Linka “El” naprosto zbytečná a nesmyslně šponovaná do extrému… tedy pokud se neplánuje to vykrádání Carrie. Za mě tedy scenáristicky naprostá zoufalost. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsou horší věci než duchové" aneb ST vysokou laťku neshazují. Bráchové Dufferovi mají zjevně rádi Stephena Kinga a v jejich seriálu je to cítit od začátku, nicméně tuhle sérii jako by King olízl o něco důrazněji (vše OK, pořád se neseme v rovině vlivu a citace, nikoliv vykrádání - tentokrát je cítit zejména TO a Carrie). Vecna frajer, hororové dusno narůstá, killcounter se pomalu a bolestivě otáčí. Jsme v tom zase - všechny série ST se rozjížděly poněkud nenápadně a tentokrát se už vážně vyloženě těším, jaké dějové exploze nás čekají. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pro podnik, ve kterém se nachází kluziště pro kolečkové brusle Rink-O-Mania, sloužily prostory Roller Kingu v Albuquerque v americkém státě Nové Mexiko. Natáčelo se zde od 11. srpna od 13. září 2021. (Karlosik_4)
  • Rezidence Byersových se nachází na Lonzo Way v Lenora Hills. V ulici Lonzo se nacházel Elliotův dům ve filmu E.T. - Mimozemšťan (1982). (KGBelik)
  • Když Robin (Maya Hawke) ukazuje seznam Ricků s účty ve videopůjčovně, pod číslem 10 je uveden Rick Sanchez, což je odkaz na populární animovaný seriál Rick a Morty (od r. 2013). (KGBelik)

Reklama

Reklama