Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Othello 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy, u kterých tvůrci serou na nějaké produkční limity, což Pohlova tvorba splňuje v pořádku. Bohužel se vznikem Párty hárd pozbyl Řezník určitou dosavadní devizu své tvorby a to byla pro mě domnělá vehementní snaha se neposouvat v tom okouzlujícím amatérismu dál. S vědomím toho, že se chtěl odjakživa profesionalizovat to pak ani zpětně neni už úplně ono, jakkoli opětovný setkání se starými známými smažkami z Rumburka u srdíčka zahřeje. ()

kiddo

všechny recenze uživatele

Že čeští amatéři a videotvůrci mají obecně vzato nulové standardy na cokoli a notují si spíš s totálním diletantstvím ve stylu mimáčové Máni, která se s těma háčkovanýma plavkama přece nebude nějak srát, než s nějakou tvůrčí alternativou, jsem za ta léta naplněná jednou neschopnou, usilovně fťypnou křečí za druhou už tak nějak neochotně akceptovala. V kategorii "dyž vono je nám to vlastně úplně u prdele" ale tenhle řitní výtok představuje zcela nové dno. Můj odpor ke Kung Fury najednou zpětně působí dost neoprávněně a cokoli, co odteď vyleze z RLM, má ode mě automaticky pětihvězdu. Nezájem maskovaný za nadhled, jen tomu hezky pleskejme. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Od posledního počinu romantika Pohla uplynulo 6 let a na filmové kvalitě snímku je to dost znát. Snímek se samozřejmě drží osvědčeného schématu, ale každičký záběr působí tak nějak profesionálněji. Dokonce i humor se mi zdá být propracovanější. Místy je k zaznamenání i jakýsi náznak děje. Herci jsou solidní. Opět nechybí alkohol, drogy, trvale opálení spoluobčané, bitky...zkrátka věci, které člověk potkává denně. Právě s určitým mírným nárůstem profesionality se mi humor zdál býti mírně utlumeným ve srovnání s předchozí tvorbou. Dost lidí, povětšinou čůráků, se zde má tu drzost otírat o neotřelý závěr, respektive jedno mírné překvápko. Mě překvapivá závěrečná odbočka od očekávaného průběhu naopak potěšila a nově vzniklé situace z ní plynoucí mě pobavily. Já dostal to, co jsem dostat chtěl. Zvláštní poklonu bych vyzdvihl Pohlovi seniorovi za jeho pravidelný příval homo vtipu. Nezbývá, než si tiše přát, aby tento snímek nebyl z režisérské dílny autorův poslední. Film je volně ke zhlédnutí třeba zde. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nejnovější Řezníkův filmovej zářez nezklamal. Pořád je to starej dobrej Řezník a jeho typickej styl. Plno výživnejch hlášek, spousta drsnýho černýho humoru, hafol ujetejch postaviček - počínaje Fighterem, Řehákem, poručíkem Danem,přes cigánskýho dealera a konče buznou, kterou si opět parádně střihl starej Řezník. Nasral mě jen konec od kterýho jsem čekal víc. Jinak jde o nadstandartní zábavu alá Řezník. Kdo jeho tvorbu zná ví co čekat a zklamanej nebude. Pro ostatní " normální " lidi to bude asi těžce stravitelný soustu na hraně nechutnosti, nevkusu a trapnosti. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsou zvraty tak originální, nebo vlastně úplně očekávané? Ono je to vlastně jedno, protože divák bude tak fascinován dementností celého filmu, stejně jakožto zdánlivou nesoudností při rozhodnutí něco takového veřejně prezentovat, že se nechá ochotně fascinovat mizerným herectvím, slabomyslným dialogům i nejhůř natočenými scénami v historii filmu. Protože pobavení je královské. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Slovo „vole“ se ve filmu vyskytuje 217x, což je zhruba každých 11 sekund. (L_O_U_S)
  • Ve filmu obsadili dvě menší role známí horrorcore zpěváci. Roli řezníka ztvárnil Evil Dope, zakládající člen skupiny Terror Crew, kterou založil společně s Haadesem, který se naopak ujal role feťáka, který přepadne řeznictví. (DJDVD)
  • Postava poručíka Dana byla inspirována stejnojmennou postavou z filmu Forrest Gump (1994). Martin Pohl navíc často využívá postav mrzáků v komiksech „Martyho frky“ nebo v hudební tvorbě, viz píseň „MC Půlkin“. (DJDVD)

Reklama

Reklama