Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk Říha sice nedostal nakládačku od Rómů, ale „Snědá tíseň“ se stala přes noc fenoménem. Navíc majitel Severky, Eda, má špatnou náladu. Do jeho hospody přicházejí Rómové. Všechno je špatně… (Česká televize)

Diskuze

lupuscanis

lupuscanis (hodnocení, recenze)

honajz

Jasně, každej se může splést. Vo to nic. A když má někdo potřebu trousit kolem sebe obvinění semo i tamo, měl by s úrazy počítat... Tak jste si nabil kokos, bóže. Ale, co takhle se omluvit? Ne pro to, že se ozval autor scénáře, ale prostě tak, ze sportu? Nebo třeba z respektu k názorovýmu oponentovi? Jenže to by chtělo aspoň malilinkatej odstup od svýho lehce nabubřelýho ega, a to bychom asi chtěli moc, že?

Adam Bernau

Adam Bernau (hodnocení, recenze)

honajz

To je nedorozumění. Uživatel čsfd Yoshitsune prostě předpokládá, že s tebou může komunikovat stejně jako s kterýmkoli jiným uživatelem. Neví nebo neřeší, že jsi o generaci starší občan a vyžaduješ náležitou úctu.

fleker

fleker (hodnocení, recenze)

Hanver

A půjde to dolů dál, ono to totiž nemá žádný nosný téma, sám Prušinovský s Kolečkem říkal že se to původně Most jmenovat nemělo, že to nepsali pro to město, čili byl v tom hlavně marketing. Vono když už do seriálu nebo filmu vrazej nějakou bizarní postavu, jako převoperovaneýho trasexuálního automobilovýho závodníka, tak už by měl člověk bejt podezřívavej. Většinou je to jen kompenzace toho že scénář je postavenej na vodě. A jako třetí indikátor je ta Pošta pro tebe, když se v jednom pořadu český televize dělá reklama na jinej pořad český televize (i když je to místy vtipný) tak už to samo o sobě něco vypovídá. Je z toho prostě cejtit že měl někdo v šuplíku hodně hlášek a snažil se kolem toho uplácat "film" , což se celkem povedlo, protože jsou to většinou hlášky na cikáni a nerežíroval to Troška.  Jinak ty cikáni jsou tam ale věrohodný, oni se takhle fakt chovaj, to můžu potvrdit :-)

na příspěvěk reagoval FialovaMaska

JohnnyBoy

JohnnyBoy (hodnocení, recenze)

Bluntman

Pokud to dotyčný nevztahuje pouze na sebe a ostatní nekritizuje za to, že to (podle něj) dělají, tak samozřejmě nic. Já bych si hodnotit a komentovat svoje vlastní scenáře neodvážil. Pan Lipšanský napsal "Členové štábu, herci, pracovníci ČT a většina jejich příbuzných přece neponechají nic náhodě." To je odvážná spekulace, která se dá velmi jednoduše rozprášit. Ironii je, že jeho vlastní věta platí víc na něj samotného.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

JohnnyBoy

Je to syn. Na druhou stranu, co je špatného na hodnocení něčeho, na čem někdo blízký participoval, když to daná osoba považuje za kvalitní?

na příspěvěk reagoval JohnnyBoy

JohnnyBoy

JohnnyBoy (hodnocení, recenze)

honajz

Pane Lipšanský, mě je Vás opravdu líto. Most! na projekcích před vánoci mělo možnost vidět cca. 200 lidí. Tady napadáte mě a štáb k nějakému hvězdičkování? Ne tak hluboko opravdu nikdo ze štábu neklesl. Jednoho takového, kdo hodnotí vlastní věci,  ale vlastně znám. Dává filmům podle svého scénáře pěkné čtyřhvězdy a svoje dílka dokonce opatřuje komentáři. Prosim vás, ten Honajz2, co to tam sází s váma, to je bratr? Strejda? Manželka???

https://www.csfd.cz/film/346972-bratr-jan-vejnar/komentare/

Fujky Fujky! Pane Lišpanský!!

na příspěvěk reagoval Bluntman

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Tak urcite nejslabsi dil, dalo se cekat, ze si serial latku neudrzi... preci jen po prvnich 4 dilech byla nasazena hodne vysoko. A mraz mi beha po zadech z milostneho vztahu mezi Frantou a Pavlem, ne proto ze Franta je Brazilec a Pavel transka ale proto, ze se jedna o vztah mezi byvalymi kamarady. To je silny kafe.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, fleker

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

honajz

Ne, naposledy se to stalo u Narušitele, viz reportáře/rozhovory na iRozhlasu, Vltavě apod. A není důkaz, že tomu tak je zde, to by se ta hodnocení právě už promazávala. 

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Btw, miluju lidi, kteří si dokazují svou nadřazenost tím, že druhým povýšeně tykají. Ale asi to hodně svědčí o charakteru dotyčného, estebáci to dělali s oblibou taky.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Adam Bernau

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Bluntman

V poslední době se na ČSFD promazávala hodnocení některých českých filmů, kdy se najednou objevilo hodně nových, falešných účtů, a určitému filmu přibývala pětihvězdičková hodnocení. Naposledy se to stalo s filmem Toulové Jak se moří revizoři. Pokud na to někdo půjde sofistikovaněji, nemám důvod nevěřit, že si takto přifoukávají hodnocení na ČSFD i jiní tvůrci. Zvláště po té trapné básničce na konci předávání cen českých kritiků.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune, Bluntman

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Haninka13

Členové štábu, herci, pracovníci ČT a většina jejich příbuzných přece neponechají nic náhodě. :-) Ještě by to hloupí lůzři z venkova mohli hodnotit dokonce negativně. ;-)

na příspěvěk reagoval JohnnyBoy, lupuscanis

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama