Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk Říha sice nedostal nakládačku od Rómů, ale „Snědá tíseň“ se stala přes noc fenoménem. Navíc majitel Severky, Eda, má špatnou náladu. Do jeho hospody přicházejí Rómové. Všechno je špatně… (Česká televize)

Recenze (92)

roller odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě horší než jsem čekal! Scéna se psem asi nejhorší. No jo, holt nápady došly (byly-li to kdy vlastně nápady) a "srandovní" témata byla vyčerpána. A bude hůř. Bezpochyby. Agitka propagace LGBT a hodných cikánů spěje neochvějně k obrození Luďana v lepšího člověka, který pochopil, že existence 52 variant pohlavní identity je OK. ()

KyleReese 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlášek od minula neubylo, ba právě naopak. Klekí petra a černý tesák budiž toho důkazem:-) Pomalu se nám začíná rýsovat, k jakému konci seriál asi spěje a je potřeba říct, že tentokrát cenzor z ČT a RRTV udělal chybu a v domnění nějaké euro-agitky seriál bezelstně pustil do éteru. Přitom nepochopil, že tady se hraje na vlasteneckou notu, s obrovskou ironií a lidským nadhledem a proto je to (zejména v dnešní době) taková sranda. M. Hofmann si svého Luďana vychutnává doslova plnými doušky a klobouk dolů před Z. Godlou, který je, jakožto téměř neherec, naprosto skvělý. Jo, nevíte někdo, kde se dají sehnat lístky na Chánov United? :-)))) Dycky Most! ()

Reklama

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Na palmičku to má Pavel...“ Hospoda řešila babybox – potěš! Eda byl fakt na přesdržku. „Plánujem bejt aktivní,“ je teda hodně obecnej pojem. Barel pobavil. O jaký ‚dělo‘ šlo? Luďan je asi hodně jednoduchej(...) Hustě vyvedený dveře! Hezky si starej Říha koledoval. Zámky! „Si radši pučim tyvole...“ Bílej otec. Správná víra – co je vlastně správný? Tancovačka super. „Lopy je v troubě.“ Bílej el cigáno. Tak v tom případě znám snědýho gadža. Čočkyn opět jel... Luďanovo srovnání koláče s Dášinou plastikou bylo skvělý. Eda už asi nebude chtít Frantu v Severce. Luďan má svědomí? Snědá vole tíseň je fenomén. Že by Eda dovysíral? ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná tomu chybět nějaký silnější konflikt. To až moc chtěné směřování k nejpravděpodobnější variantě závěru (Padouch nebo hrdina, v Mostě jsme jedna rodina), s dost over-the-top záporačkou Čvančarovou (ty její repliky jsou tak umělé), mi začíná zážitek ze seriálu kazit. Ale snad se dočkáme ve zbývajících dílech nějakého twistu, či silnějšího momentu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozvolný pád se bohužel stále nedaří zastavit! Ba naopak, pátý díl černobílé story možná zatím nejsilněji tlačí na pilu řezající větev, na níž sedí pánové Kolečko s Prušinovským. Začíná to vypadat, že si duchovní otcové seriálu připravili pouze „A“ s tím, že zbytek už půjde sám a „B“ jim spadne z nebe. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • V čase 42:02 je vidět v odraze skla Luďkova auta mikrofon zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama