Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blanka má potřebu říkat lidem pravdu. Hlavně těm v Chánově. Eda je k nepoznání. Roman se vrací a není sám. Chystá tvrdou pomstu Luďkovi a celé Severce. Nad Severkou se stahují mraky. (Česká televize)

Recenze (82)

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roman je čurák. Schylovalo se k problému? Nepřišlo mi, že by Dáša byla pro okolí problém. „Je to otázka vkusu.“ Ne, tyvole, fakt divnej outfit. Rómové jsou dobrý... Plesk! „Promiň vole, musel jsem.“ Bělošku Chánov fakt rád přivítá... Tonda dostal rozum? Bez Franty by se Severka asi složila. Chudák farář. V autoservisu se člověk zraní hned – bylo vidět, že Eda má dobrý reflexy. „Ještě mi řekni, jestli je u tebe.“ „Ta kurva?" „Ne, brácha." Oukej... „Co vás tam v těch tísních učej?" Prázdná hospoda s problémem... Matka mě prachsprostě rozbila. Roman byl sráč. Veskrze nevtipnej, slabej díl. Dycky Severka! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěrohodný on vskutku tento díl byl až moc a všichni ti uznavači „pravdy a lásky“ museli slintat blahem – vždyť z cigánů se tu dělají pomalu modly Mostu, ale zas na druhou stranu to byla prdel, tak vo co jde…Celý tento projekt beru s velkým nadhledem, ale většina dílů mě dokázala pobavit svým svérázným humorem i tvůrčím přístupem. Jasně celé je to jedna velká píčovina, ale jak už jsem řekl, pobaví (hlavně tedy většina postav) a Luďan tomu vévodí. Dáša moc prostoru nedostala, Eda v tangánčích, Čočkin coby Jidáš a hovna žeroucí Franta… ()

Reklama

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uklízet "Romy" v paneláku,vidím každej tejden...a co 3 tejdny myjí okna v pronajatém bytě...jen aby je nikdo nepomluvil...a chodbu myje paní obden,i když na to máme placenou službu... - tolik k Eleanor. Jinak návrat Romana, byl docela nářez a začínám být přesvědčená,že Ilona (Čvančarová), tu blbku nehraje... :-D ()

roller odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sci-fi z produkce ČT, kde černý je bílý. Mně vůbec nevadí cikáni, kteří pracují ani žádný člověk patřící do skupiny LGBT. Mně vadí lidé, kteří ječí cosi o tom, že když nebudu s nimi ječet, jak jsou ty minority skvělé, tak jsem xenofob a rasista. A možná na mě pošlou Rapla 2, což je další slátanina, pro změnu adorující chudáky běžence (rozuměj nelegální ekonomické migranty), tvořící s agitkou Most! pondělní vzdělávací dvojblok. Pozitivní diskriminace ublížila cikánům víc než si jsou schopni připustit. Všem "pětihvězdovým" doporučuji poznávací výlet do ghetta. Snad se už nevrátí... ()

Warapeidza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů :). Jasně, je to předvídatelné a chtě nechtě to prostě všechno musí směřovat k (bohužel) poslednímu dílu, ale má to všechno- hlášky, vtipné scény, lehký obrat od komedie k dramatu který ale sám sebe shazuje provedením, prostě geniální... Německé konstatování že je fajn když Tonda nechce na gympl protože Češi nepotřebují vzdělání je na rovině s HH pozdravem z tuším druhého dílu :-o Plus velké díky za "objev" Marie Aragon a její skvělé Born this Way. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „Mosty“ od Lenky Filipové & Karla Zicha. Ve 12. minutě hraje „Born This Way“ od Maria Aragon. Na konci epizody hraje „Run To The Hills“ od Iron Maiden. (Duoscop)
  • Když Tonda (Filip František Červenka) oznamuje své matce (Jitka Čvančarová), že se vrátí do učňáku, její manžel Gerd (Fred Müller) to okomentuje slovy: „Tschechen brauchen doch keine Ausbildung, die sind eh faul.“ Volně přeloženo: „Češi stejně žádné vzdělání nepotřebují, vždyť jsou líní.“ (JariR)

Reklama

Reklama