Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk se vypořádává se svými kamarády a zakazuje jim, aby se stýkali s Dášou. Přesto nezabrání romantické schůzce. Stará přátelství jsou ohrožena. Blanka slíbí Tondovi, že s ním půjde na rande, ale zadarmo to nebude. (Česká televize)

Recenze (77)

rikitiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, kdy se odkopaly charaktery. Příjemné, že opravdu nic není černobílé. A slušný twist, který ale vychází víc z reality. SPOILER JAKO BLÁZEN! Opravdu se mi líbí posun a hra s divákovým očekáváním. Takže, když Luďan nechce, aby jeho ségra chodila s Frantou, co je to vlastně za scénu? Slyšíme homofoba a xenofoba, kterému se příčí, že by jeho přeoperovaný bratr Pavel chodil s cikánem? Nebo slyšíme realistu, který ví, že by jeho transsexuální sestra Dáša byla pro společnost ještě méně přijatelná a bylo by pro ni těžší, když by chodila s Romem? ___ Když křičí na Frantu, že k ní nemůže nic cítit – tak zase: o co jde? O rasistu, který si takový vztah v rodině nechce připustit? Nebo o pragmatika, který ví, jak vypadaly Frantovy předešlé vztahy, a že jeho romantická gesta jsou nejspíš jen taktika protřelého sukničkáře, takže před ním ségru chrání? Anebo taky nechce přijít o kamaráda? ____ Jo, dost dobrý. P. S. Věděla jsem to sice vždycky, ale takhle nahlas mě to dráplo do srdce. Tom Cruise sice není mým oblíbencem, ale jiní ano. Fakt si neumíte představit, že by slavný herec měl něco s knihovnicí? OK, asi ne. Ale možná jen neznáte dost knihovnic! :) ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle zpočátku komická, posléze žánrově rozbředlá pseudovulgární moralita o spolužití a vzájemné toleranci všeho všemi je snad vážně o zemi, kde zítra již znamená včera - soudě podle hodnocení dílů, které se ještě ani nevysílaly, a přesto už jsou na CSFD všechny v červených číslech. Čím více se blíží konec seriálu, tím více je mi z něj i z celého toho města šoufl. Na druhou stranu: cigánský lofas v nalubrikované chlopni transsexuála (a ještě k tomu na ČT před 22 hodinou), kdo z vás to má? :-) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V mojí hospodě nebudete dělat nějakej procigánskej byznys a používat k tomu moji wifinu." Tak tohle byl nářez. Luďan válel v pozici vševědoucího při rozhovoru pro noviny, v pozici nechápavýho před svou ex i při závěrečný kalbě s Edou. Franta zase řádil na recepci hotelu i při předehře s Dášou. Já jsem se u toho hrozně bavil a taky jsem se poučil – Róm je nejlepší přítel člověka a propeč je prášek do pečiva. ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No, a když se bavíte s cikánama, tak potřebujete taky trochu toho černýho humoru, že jo?" Zase pěkně nahláškováno, taky Edova a Luďanova noční výprava do města pobavila. Myslim si, že jsem na konci, když se Eda svěřuje jsem asi vzbudil celej barák. Trochu je mi líto Tondy a Pavla. PS: Kolečko, hoď tam ještě Leoše, ať je sranda. 90% ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vlastně uklidňující, jak MOST! dodržuje pravidla moderní, ale přesto do morku kosti konzervativní hollywoodské romantické komedie. Na začátku hodně sprostých slov, a cool hlášek, ale jak se mezi hlavními hrdiny začnou rozvíjet vztahy, komedie zvážní, nastává "coming-to-age" poznání, že vztahy přináší odpovědnost, a že lhát se nemá, a že pravda občas bolí... A jako v každé hollywoodské komedii tu máme vedlejší postavičky, které se nevyvíjejí, ale jsou tu proto, aby držely humornou linii (Čonkin a spol.). Máme být spokojení, že Kolečko s Prušinovským nám dodávají tradiční komedii v moderním "cool" balení, anebo bychom chtěli trochu toho experimentu, trochu toho hlazení proti srsti? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • V čase 41:13 si Eda (Michal Isteník) na diskotéce začne svlékat tričko, ovšem v dalším střihu (v čase 41:15) stojí u baru opět oblečen, aby pak v dalším záběru (v čase 41:17) svlékání dokončil. V čase 41:23 je opět v tričku, následně opět vysvlečen a hudba linoucí se z reproduktorů hraje uceleně dál. Celá ta pasáž z diskotéky působí poněkud chaoticky. (JariR)
  • Na začátku epizody hraje „M.I.L.F. $“ od Fergie. Když se Dáša (Erika Stárková) připravuje na rande s Frantou (Zdeněk Godla), tak hraje „You're A Woman“ od Bad Boys Blue. Na diskotéce a v bordelu hraje „Sexy And I Know It“ od LMFAO. Na konci epizody hraje „Show Me Heaven“ od Maria McKee. (Duoscop)

Reklama

Reklama