Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po děsivé návštěvě ve voskovém muzeu se Mark a Sarah musí zachraňovat zběsilým útěkem. Zanechávají za sebou hořící voskové figury, které náhle ožily a způsobily hrozivou zkázu... A přece jeden voskový svědek unikl ničivým plamenům. Vzápětí je usmrcen nevlastní otec Sarah. Samozřejmě nikdo nevěří příběhu o prožitých ďábelských událostech ve Flaming Behemouth. Sarah je obviněna z vraždy svého otčima. Důkaz o její nevině může poskytnout pouze Mark. Ten vyhledá sira Wilfreda, jediného člověka, který má zkušenosti s pekelnými silami, vládnoucími ve voskovém muzeu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Anthony Hickox prostě uměl pobavit. Zatím co jednička ještě jakž takž funguje jako horor z komediálními prvky, tak dvojka se zvrhne v nefalšovaný úlet kde se jde doslova z hororu do hororu. Škoda, že ty jednotlivý mikro příběhy jsou kvalitativně nevyrovnaný. Frankenstein se povedl. Duchařskej příběh z Campbellem je naprosto super. Naproti tomu to s tím Vetřelcem mi tam moc nepasovalo a konec ze středověku je až moc natahovanej, ale i tak je to pořád dost dobrá zábava. Pokud máte rádi podobný šílenosti, tak směle do toho! 65% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Mňa osobne trochu zamrzela kratučká scénka boja so zombíkmi v nákupnom stredisku - z tohto romerovského námetu sa podľa mňa dalo vyťažiť oveľa viac. Jack Rozparovač, Dr. Jekyll a v podstate aj Nosferatu sa tu tiež vyskytnú len okrajovo, čo je najmä v prípade komicky pôsobiacej napodobeniny slávneho nemeckého herca Maxa Schrecka dosť škoda. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že ani nostalgie nezapracovala, jak bych čekal. Mizerná parodie na všechny možné filmy - Frankenstein, 2001: vesmírná odyssea, Vetřelec, Evil Dead, Romerovy zombie horrory, Kočičí lidé, Ivanhoe a řada dalších. Jejich spojením vznikla neuvěřitelná slátanina, i když o něco lepší než všechny Děsné bijáky dohromady. Vtipná byla ručička z Adamsovy rodiny, která se postupně měnila v Ruku zabijáka až k ruce z Evil Dead, vydařily se i některé gore efekty - zuby, jazyk, oči, mozek - VEN! Řada efektů byla však děsivých - gumovou Godzillou počínaje a plechovkou ze StarWars konče. Není to komediální ani strašidelné a s voskovým muzeem je spojitost tak malinká, jako by ani nebyla... ()

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Můj ty Tondo kolenatej, jsem vůbec rád, že jsem to dokoukal. Už jednička mě nijak nenadchla, přesto jsem dal dvojce šanci a chtěl jsem ji vidět. Jenže pokračování už je vážně zoufalé, k zasmání už zde není nic. Jen jednou jsem se pousmál (sůl a ocet), jinač to bylo spíše k pláči. Z hororových prvků zde nic nehledejte, očekávejte jen pobíhání sem a tam a úžasné souboje na život a na smrt. Je mi líto, tohle je odpad! ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ale fuj! Takové nízké až odpadové hodnocení. Vlezte mi na záda, různí pseudohororoví experti a milovníci např. neumětela Flanagana a spol. Silné 3.5 a basta. Přítomnost Davida Carradinea, překvápko a parádně milá a přesto s úchylnou úctou provedená pocta takových žánrovým fláků, jako: The Haunting, která je stejně jako orig. monochromatická (zde v přítomnosti Ashe z Evil Dead či poradkyně Troi z STTNG, kterou by jste v takovémto filmu, rozhodně nečekali) či Alien, kterážto příběhová část začíná jistou úvodní melodií z 2001 (zde jsou tak neskutečně rádoby kůůl drsňácké řeči, že je to u mě spolehlivě na prskání kolem sebe, smíchy), Nosferatu z 1922 (ta je v tomto filmu zvláště boží! a stejně jako orig., němá), Dawn of the Dead (též k počurání smíchy), Jack the Ripper, Invasion of the Body Snatchers, Godzilla, Dr.Jekyll, nebo Frankenstein + special quest star jen pro zasvěcené...robot dr.Satana, který hostoval i v ST Voyager;) Mám raději mnohé pestré cestování různými místy a časy, proto nepovažuji právě za šťastné rozhodnutí, umístiti většinu děje do hradu, tj. do jedné lokace, i když si zde zahraje i samotný tvůrce.;-) P.s. škoda, že postavu Sarah již nehrála ta roztomile a sexy pěkná, Deborah Foreman. Zde ji nahradila o dost koňovitější co se týče obličeje Monika Schnarre, která ovšem zaujala v 2 dílech tv s. Friday the 13th. 3 by nebyla marná. Ostatně, tato duologie mi vždy připadala, že má potenciál a záměr...trilogie. Pro mě jsou už dávno oba díly, jednou z 90tkových klasik. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Anthony Hickox nabídl roli Frankensteina původně Dolphu Lundgrenovi. Ten ji ale odmítl. (Holina)

Reklama

Reklama