Reklama

Reklama

Recenze (42)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parada. American Gods jsem cetl pred par lety a adaptaci jsi vyhlizel s mensi skepsi. ALe dostal jsem hned v prvnim dile pecku. Vizualne vybrousenou pecku (ty zpomalovacky, ty detaily, ta prestylizovanost, ze oci jen prechazi), ktera se velmi rychle rozjede a velmi rychle dokaze bavit i po emocionalni strance. Jen doufam, ze jim to vydrzi celou serii! ()

Happens 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silně artový film, těžící ze síly momentů a barvitých dialogů (a la Quentin Tarantino), sestříhaný z dílčích částí, přičemž hlavní linie se posouvá do dalších epizod. Pro někoho zmatečné místy až na styl Davida Lynche, ale stále si přes svou mysterioznost drží zajímavou a pozvolna rozklíčovanou epiku. To chceš. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradox. Celý seriál je pre mňa jeden paradox. Hlavná postava bývalého väzňa ktorý sa vracia domov mi je nesympatická. Dejová linka (cesta do bodu A do bodu B) tá dvojnásobne avšak predsa ma to zaujalo ako už dávno žiadny iný seriál. Prečo? No kvôli tomu ostatnému okolo toho. To je jednoducho geniálne. Surrealistický opar v komerčnom šate ktorý nápadmi rozhodne nezaostáva za svojou bizarnosťou, nechutnosťou a vizuálnou stránkou.. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co činí z téhle epizody přece jen špičkový úvod by se dalo shrnout do tří pěkných skupinek: 1.) ztvárnění vedlejších postav- Low Key Lyesmith, Mad Sweeney, Audrey, Technical Boy-, 2.) (dle očekávání) úchvatný vizuál- krev a déšť především-, a hlavně 3.) Reitzellova hudby od lehkých tónů piana po všechny ty podivné a děsivé skřípoty. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nekonzistentné.. a umiestnené v takmer divadelných stretnutiach a rozhovoroch. Celé to pôsobí ako výňatok z akejsi statickej konverzačky. Poďme dať postavy na toto miesto a nech sa chvíľu rozprávajú. Na druhú stranu atmosféra ako sviňa a poteší vidieť postavy zhmotnené cez fasádu známych hercov. Som zvedavý čo bude ďalej. Zatiaľ som v miernej neistote. Ale nechcem dať úplne priemer. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama