Reklama

Reklama

Vaříme s Mírou

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Další svérázná cooking show z produkce internetové televize Stream.cz, která tvoří protipól snobskému vaření Roberta Mikluše z pořadu Luxus na talíři.

„To, že se můj pořad jmenuje Vaříme s Mírou, má dvojí důvod. Jednak budete vařit se mnou (já se totiž jmenuju Míra) a jednak budeme vařit opravdu s mírou. To znamená jednoduchý rychlý jídla, který by měly potěšit i vaše peněženky. Já vařim pro normální lidi za normální peníze, a ne nějaký designový miniporcičky pro milionáře. Vaření s Mírou se prostě vyplatí," říká o svém pořadu Roman Mrázik alias Míra Hejduk. (Stream.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohohle je to, že je to parodie až příliš věrná, aneb odpadovitost připravovaných blafů přebíjí ironii. Vážně, je to dobře natočený, ale koukat na to prostě bolí, přestože se opravdu jedná o geniální nápodobu úchyláren z provenience aláLáďahruška. Mimochodem, Otec, syn a Duch svatý jsou pasé, tady vládne Kečup, Gothaj a Zmraženej knedlík! ()

Maxusz 

všechny recenze uživatele

Lepší instantní a odpočinkový humor u nás nenajdete, poslední série (Volíme s Mírou) je vůbec nejlepší. Přesahy do společenského dění (nohavice - chtěl jsem je udat vs. Nohavica, jeho spolupráce s StB a podpora Okamury, láhev od okurek vs. Zeman směrem k Sobotkovi aj.) časem vyprchají a lidi už díly tak nedocení. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Láďa Hruška je pojem. A jeho kůžičky také! Vždyť když dostaneme na talíř pěkně dozlatova ogrilované kuře, je kůžička tím prvním křupavým do čeho jdeme. Tak proč z této lahody neudělat rovnou první chod a nekoupit si kilo jenom jich? A navíc! Ušetříte! A na to Češi slyší! ´Ďábel Roman Mrázik se těchto perverzností chytil s naprostou vážností a opravdu s gustem :-) A tak nám na streamu předkládá jednu mňamku za druhou, která chutná (prý), je levná a navíc je vždy uklohněná z ryze českých ingrediencí (zbytků co jsou doma), tedy chutí na něž jsme zvyklí a jež máme rádi. Dočkáme se tak tataráku ze salámu, špagetobuřtu nebo pizzy z houskového knedlíku. Základním zapékacím strojem na vše je mikrovlnka! Pro ty co mají rádi sladkosti jsou tu pak pusinky z nakrájených rohlíků a Míra se nebojí ani míchání nápojů! Velmi doporučuji jeden každý recept vidět i když zrovna možná kulinářské pořady nemusíte. Tohle je totiž pravá kulinářská jízda, kterou může Hruška jen tiše závidět! * * * * ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Vaříme s Mírou aneb Projímadla mají vlastní pořad. Do žaludku bych si sice radši vpravil Miklušovu šlichtu za milion milion řehtačky, ale očím více lahodí kečupové menu za nula nula prdlačky. Docela se nařehtám, i když jede Míra na chLAST MINUTE nebo když s ním jdeme volit, třeba semlít Semelovou a vystřelit po třešních z Autory je vtip z ranku těch dobrých.Kde safra Stream tyhle lidi vyhrabal? No kde! Vždyť takových Mírů po světě chodí hodně, minimálně jeden v každé pořádné vesnici s MNV (místní nálevna vodky). S notnou Mírou nadsázky je to sranda. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Pořad, který vyvolává spoustu otázek - je to zábavný pořad o vaření největších blafů na světě, nebo je to pořad o vaření, který je tak špatný až je to vlastně sranda??? Myslí to tvůrci vážně nebo si jen dělají z diváků srandu??? Sledují to lidé jen ze srandy nebo podle toho chce opravdu někdo vařit??? A co na to Jan Tleskač??? Dávám 2 hvězdy. Míra je nesympatický idiot, ale jeho recepty jsou dokonalé. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama