Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 2

(série)
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, (2017–2018), 11 h 42 min (Minutáž: 55–70 min)

Epizody(11)

Obsahy(1)

James May, Richard Hammond a Jeremy Clarkson jsou zpět v novém motoristickém pořadu. Ve druhé sérii Grand Tour nás čeká velká spousta improvizace, závod k Niagarským vodopádům, Hammond otestuje elektrický supersporťák Rimac, ústřední trojice poukáže na „spolehlivost“ Jaguárů a naopak na nespolehlivost SUV a nakonec se pokusí zachránit africkou vesnici před hladomorem. (HellFire)

(více)

Recenze (6)

BaT_M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě druhá série překvapivě bavila o mnohem víc, než ta první. Oproti předchozí, kde byli přece jen některé, stále opakované vtípky se tomu tady naštěstí neděje a celkově je druhá série celkem závratně jiná a ve většině ohledech i lepší. Sice epizody 4 a 5 jsou za mě velice slabé oproti ostatním epizodám. A také trochu slabší Celebrity Face off, ale to je za mě jen kvůli poněkud slabšímu výběru hostů. No pokud bude mít 3 série podobnej drive jako tahle s lepším výběrem hostů budu nadmíru spokojen. 85%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem přestával věřit, že se zde někdy otevře možnost hodnocení jednotlivých epizod, takže jsem se nenamáhal říci pár svých nejpřínosnějších slov k jednotlivým epizodám. Když bych se tuto sérii pokusil shrnou jako celek, tak bych chtěl především zdůraznit to, že během ní došlo k menšímu zranění, které trošku přibrzdilo asi 4 epizody, které byly přeci jen o trošku nudnější, než by bylo bývalo zdrávo. Jináč si pořad zachovával stále velice vysokou úroveň. Nejzábavnější byla zřejmě epizoda z Dubaje, kde se proháněli kluci v tancích po písečných dunách. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série nezklamala a nabídla parádní podívanou. Tentokrát se dokonce objeví i slibované celebrity, i když veskrze neznámého ražení. Tento segment jsme vždy přeskakoval, takže za mě je stejně zbytečný :). ()

Reklama

Reklama