Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, že ani známé tváře francouzských komedií, neudělají automaticky dobrý film, pokud je příběh tak ohraný a scénář tak trapně napsaný. Je to škoda, protože to šlo udělat mnohem lépe. I tak, že bych opomenul ten ohraný námět. 1 hvězda je za pár momentů, kdy scénárista překvapil a nasadil tam překvapivou scénu, ale v porovnání s filmy jako je Léto all exclusive nebo Co jsme komu udělali to výrazně zaostává. 30% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ide o originálny námet, ale to sme si u Francúzov zvykli. Trojjediný Philippe Lacheau ( scenár, réžia, hlavná postava ) sa pustil do hry, ktorá bola možno nad jeho sily, to vychádzam z poznania, že svoju bláznivú komédiu je v mnohom nesúrodá, prvoplánovitá, chaotická. Ak však divák vypne hlavu a nechá sa unášať rôznymi kombináciami a scenáristickými vrtochmi, tak si to užije. V každom prípade sa cení nápad, o zábavu je postarané a minutáž je prijateľná. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie. Po dlhšej dobe som zas videl úžasnú francúzku komédiu. Čo scéna to skvelý humor. Nie je to niečo geniálne ,ale veľmi vtipné . Paródia na Krvavý šport je skvelý nápad. Takto by mohli natáčať české a slovenské filmy. Bol by som spokojný. Nie, čo točia teraz nemá to úroveň. 6,5/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Znova súvislosti so SW sa mi dosť páčili a film sa mi celkom pozdával. Ale ako celok mi to veľmi humorné neprišlo. Áno pár scénok možno. Ale sú aj lepšie kómedie z francuzskej kinematografie a tak dávam menšie hodnotenie. Alibom sa ale nevyhnite a pozrite si ich. Každého názor na tento film bude zaujimavý 3* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení jsem se až podezřele dobře bavil. Zápletka fungovala velmi slušně a ve chvílích, kdy jsem jako člověk zvyklý na typické americké romantické komedie, očekával patos, záludní Frantíci mi naservírovali další humor. Celou dobu jsem uvažoval o hodnocení 3*+, ale skvělé odkazy na filmy a geniální odkaz na hru Assassin´s Creed rozhodly o čtvrté hvězdičce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Při prozrazení firmy Alibi je vysazen malý kluk u Pensionnat Saint Jean automobilem Škoda Octavia třetí generace. (Yoshimitsu)
  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)
  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)

Reklama

Reklama