Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 1
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (5)

Winter (2016) (E01) 

I smell snow... :-) Možná kdyby to přišlo o nějaký ten rok dřív, tak bych byla nadšená a dojatá s každou starou známou postavou, co se objeví. Tento díl je takový návratově seznamovací, nic moc neříká a nikam nevede. Nejsem si jistá, zda hlavní dvojka drží své "kouzlo", postava Luka se doufám v dalších dílech vzpamatuje a nebude tak... divná. A to, že vynechali Vánoce... no to si u mě hodně pokazili :-) :-) ()

Spring (2016) (E02) 

A já se tak nějak ptám... o co tu jde? O to, aby každá postava byla na chvíli vidět? Zajímavé to začalo být až ke konci. ()

Summer (2016) (E03) 

Do poloviny nuda, a zhruba od chvíle, kdy se tam na pár minutek objeví Jess, to zase začne někam směřovat. Trochu. Rory se tu opět ukázala jako sobec, ale ony si to nejspíš s Lorelai nemusí vyčítat. Prosím! Ať ten podzim aspoň za něco stojí! ()

Fall (2016) (E04) 

SPOILER!! Na závěr dávám čtyři hvězdičky. Ne, že by se až tak zvedla úroveň, ale čtvrtý díl se mi zdál nejkoukatelnější (až na tu návštěvu Logana a jeho kumpánů, to mi přišlo trochu mimo) a ta čtvrtá hvězda je za telefonát, Jessův pohled, závěrečnou píseň a nádherné kulisy na svatbu... jaj kdybych to tak taky měla :-) Ale ta poslední věta :D neeeeeeeeeee :D Chápu, že to má být asi zakončení cyklu a vytvoření novýho - dítě, bohatý táta s kterým není, "obyčejnej" chlap, co miluje a kouká z povzdálí... ono tou poslední větou dostává úplně jinej rozměr rozhovor Rory s otcem - ale není to až moc velký klišé? Btw: Z Deana je fakt fešák! ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama