Reklama

Reklama

VOD (1)

Sophia dává ženám tolik potřebnou lekci ženské anatomie, Morello jede na vyjížďku a Larry chystá životní změny. (Netflix)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's not an addiction. It's a collection, right? Some people collect buttons or Taco Bell Chihuahuas. I collect orgasms. See, I'm all about giving. I am like a bean-flicking Mother Teresa." ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak napsal Necrotongue, sláva! Konečně zas epizoda, která mě bavila (až teda na ty neustále se vracející debaty o pee-hole), a kde mě tolik neiritovala Piper, naopak, v několika chvílích jsem se bavila i díky ní (situace se So So a Big Boo, nebo když nalézala své věci, které si mezitím přivlastnily jiné spoluvězeňkyně). Ale říkám si, že to, co se děje mezi Polly a Larrym už překračuje hranice dobrého přátelství, a obávám se, že už je to jen krůček k něčemu jinýmu. Což o to, o dvojici Piper-Larry mi tolik nejde, tam by na to Larry měl s nadsázkou "právo", ale Polly a její manžel... No, uvidíme. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No sláva! To už bylo lepší. Debata o ženské anatomii byla dokonalá, bavil jsem se u ní skvěle, sám jsem se jednou u naprosto stejného rozhovoru vyskytl, takže vím, že to tvůrci vystihli naprosto přesně:-) I ostatní děj mě ale potěšil, tentokrát mi nuda nehrozila. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama