foto

Laverne Cox

  • nar. 29.5.1972 (48 let)
    Mobile, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bad Hair
Nadějná mladá žena
2019 Charlieho andílci
Dokážeš udržet tajemství?
2017 Obludárium
2016 Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase (TV film)
2015 Babi
2014 Grand Street
2013 36 Saints
2012 Migraine
The Exhibitionists
2011 Carla
Musical Chairs
2010 Bronx Paradise
2004 The Kings of Brooklyn
2000 Betty Anderson

TV seriály

2020 Awkwafina Is Nora from Queens (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Artificial Fruit (S10E03)
2019 Black Lady Sketch Show (TV seriál)
Weird City (TV seriál)
Smart House (E04)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VII. (S03E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Temný zvrat (S06E11)
Stav dělohy (S06E06)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (13)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Litchfield má talent (S05E04)
A pak je tu Frieda... (S05E02)
Vzpoura FOMO (S05E01)
The Mindy Project (TV seriál)
The Midwife's Tale (S06E06)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
Králík, lebka, králík, lebka (S04E10)
další epizody (5)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
Chlupy a kozičky (S03E10)
další epizody (9)
The Mindy Project (TV seriál)
Leo Castellano is My Son (S04E03)
What to Expect When You're Expanding (S03E20)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Předstírání (TV seriál)
Lying Kings and Drama Queens (S02E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (10)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Bora Bora Bora (S01E10)
Den p*čuvzdání (S01E09)
další epizody (9)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Stockolmský syndrom (S01E01)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closet (S09E16)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2020 V záři reflektorů
Visible: Out on Television (TV seriál)
The Dark Ages (E01)
2019 Savage X Fenty Show
2018 The Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to Freedom - vyp.
2017 Gavin Grimm vs.
2016 The Trans List (TV film)
2014 Laverne Cox Presents: The T word (TV film)
2010 Undateable (TV seriál)
2009 Britain's Ugliest Models (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Taylor Swift - You Need To Calm Down (hudební videoklip)
2014 John Legend - You & I (Nobody in the World) (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 V záři reflektorů

Host

TV pořady

2019 The 25th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2018 Glam Masters (TV pořad)
2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
Chelsea (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
BET Awards 2015 (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
The 21st Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
66. Emmy Awards (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Project Runway All Stars (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
TRANSform Me (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 I Want to Work for Diddy (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)