Reklama

Reklama

StartUp

(seriál)
  • USA StartUp
Trailer
USA, (2016–2018), 22 h 18 min (Minutáž: 43–54 min)

Tvůrci:

Ben Ketai

Hrají:

Martin Freeman, Adam Brody, Edi Gathegi, Kristen Ariza, Ashley Hinshaw, Jocelin Donahue, Aaron Yoo, Michael McKiddy, Jevon White, Yvonne Zima, Mimi Michaels (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Po roce mimořádného růstu se neregulovaná síť ArakNet stává cílem agentky NSA Rebeccy Stroud, která slibuje, že se do sítě za každou cenu infiltruje. Příchod tohoto nového protivníka, spolu s tajemným návratem Izzy z její nešťastné cesty na Kubu, vytváří mimořádný tlak uvnitř společnosti a staví proti sobě dřívější přátele... (AXN)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (15)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenže to je k smrti nudící, ale ještě vstřebávat otlemený ksicht hlavní hrdinky a k tomu s ní soucítit, to prostě nejde. Není tady jediná postava, které by se dalo fandit nebo se s ní minimálně na okamžik ztotožnit. Všichni do jednoho mi byli šumák. Snad jakoby vybírali jen ty nejnesympatičtější figury. Rasová otázka taky otráví hned v první sérii, takže za mě propadák a nechápu to vysoké hodnocení. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Podivné spojení bosse haitského gangu, běžného života neschopné ajťačky a bílého límečku z počátku moc nefunguje, ale po pár dílech se podivné osudy propojují do šílené jízdy plné podrazů a vražd. Edi Gathegi, Otmara Marrero a hlavně Martin Freeman hrají své party absolutně dokonale. Z obrazovky je úplně cítit jejich emoce a dokážete chápat šílená rozhodnutí, kterým čelí. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

“AHOJ GENCOINE“... /// Trojice švorcáků shání prachy na projekt, kterej má změnit svět. Pomalej rozjezd. Máme tady několik postav různorodých sociálních poměrů a společenskýho postavení. Sledujeme nejen jejich snahu o vdechnutí života StartUpu, ale taky jejich osudy, který jsou díky tomu ovlivněny. Ne každej okamžik je zajímavej… každopádně ten gangsterskej týpek má co nabídnout. Postupně dobrejch okamžiků přibejvá a tak se Freemanovi nedivím, že se mu v seriálovejch vodách zalíbilo. Tahle parta je na tom u mě jako u investorů: zpočátku jim nedůvěřuju, ale nakonec mě přesvědčej, že si pozornost zasloužej. Před koncem jsem se bál, že v další sérii budou omílat ty samý sračky furt dokola… ale vono ejhle – překvapení! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rozjíždím byznys s kradenejma prachama z drog. 2.) Mám nápad (a nemám prachy). 3.) Thx za titule „Pedros314159“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Fantastický americký seriál s výborným hereckým obsadením nielen o start upoch a kryptomenách, ale o osudoch ludi z rôznych sociálnych vrstiev jedného mesta, ktoré sa v jednom okamihu prepína a vytvoria silné puto. Som nadšený. Neustále sa tu niečo deje, neustále sa vyvíja dej a nestagnuje. Bravúrny Martin Freeman. Zniesol by som aj daosue 3 série, skoda, že seriál ukončili predčasne lebo mal a stále má čo ponúknuť. Vysoko doporučujem. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série mě úplně pohltila a vlastně jsem nezaznamenal ani chvíly nudy, nebo slepého místa. Bohužel co nechápu je, že se chvíli uvažovalo o tom, že druhou serii nenatočí i když první neuzavřeli. S tím se ale musím vypořádat. Musím udělat poklonu Adama Brodyho, kterého mám sice stále za ňoumu, ale jako producent nezklamal. ()

Galerie (294)

Reklama

Reklama