Reklama

Reklama

StartUp

(seriál)
  • USA StartUp
Trailer
USA, (2016–2018), 22 h 18 min (Minutáž: 43–54 min)

Tvůrci:

Ben Ketai

Hrají:

Martin Freeman, Adam Brody, Edi Gathegi, Kristen Ariza, Ashley Hinshaw, Jocelin Donahue, Aaron Yoo, Michael McKiddy, Jevon White, Yvonne Zima, Mimi Michaels (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Po roce mimořádného růstu se neregulovaná síť ArakNet stává cílem agentky NSA Rebeccy Stroud, která slibuje, že se do sítě za každou cenu infiltruje. Příchod tohoto nového protivníka, spolu s tajemným návratem Izzy z její nešťastné cesty na Kubu, vytváří mimořádný tlak uvnitř společnosti a staví proti sobě dřívější přátele... (AXN)

(více)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (3)

StartUp (2016) 

Nejenže to je k smrti nudící, ale ještě vstřebávat otlemený ksicht hlavní hrdinky a k tomu s ní soucítit, to prostě nejde. Není tady jediná postava, které by se dalo fandit nebo se s ní minimálně na okamžik ztotožnit. Všichni do jednoho mi byli šumák. Snad jakoby vybírali jen ty nejnesympatičtější figury. Rasová otázka taky otráví hned v první sérii, takže za mě propadák a nechápu to vysoké hodnocení. ()

První krůčky (2016) (S01E02) 

Nějak nadhodnoceno. Zatím sleduju jen uřvané černochy ověšené zlatem. Blbej začátek. ()

Andělský investor (2016) (S01E04) 

Stále nic víc, než prázdné kecy a horda černochů se zlatými řetězy a další blbé kecy. Fakt to zdejší hodnocení nechápu. Je to nudnější než cokoliv, co jsme viděla poslední rok. ()

Reklama

Reklama