Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komédia o bizarnej dvojici drsnom a šarmantnom väzňovi Moltesovi a jeho mierne priblblom bacharovi Reggiovi, ktorí spoločným stávkovaním vo väzení prídu k obrovskému balíku peňazí. To však zistí Reggiova vypočítavá a "oddaná" žena Pauline a okamžite sa zbalí aj s výherným tiketom a prchá do čiernej Afriky. Naša dvojica je Pauline na stope, avšak v ich pätách je zástup ďalších záujemcov o 15 miliónov. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asi bych lhal, kdybych tvrdil, že jsem se u této komedie párkrát nezasmál – několik vtipných momentů i hlášek se tu vyskytlo, ale spíš převažovala trapnost. Většina postav mi byla krajně nesympatická – až dementní - to ovšem byl zřejmě tvůrčí záměr, ale dívat se na některé ksichty – jo to bylo utrpení. Hlavní hrdina záporák ještě ušel, pár akčních scén taky, ale jinak to bohužel nevidím ani na průměrné ohodnocení. Znám dost mnohem lepších francouzských komedií. Jedno se ale musí nechat, tolik bizarně debilních postav na jednom místě – to se jen tak nevidí… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Nechápu... jsem film stáhnul, volal na přítelkyni, ať se jde taky dívat, a ona na to, že tohle už zná... a přitom ho stoprocentně nikdy neviděla. Jinak tedy snímek poněkud slabší, jen ten Turek měl občas silnější chvíle, a tím rozhodně nemyslím ono zde hojně citované dělání kliků, u kterých jsem hledal na stropě odpověď na otázku, proč bože, proč? A tiše záviděl Brichtovi jeho skleněný oko, že si ho může vyndat a pak nic nevidí. Zato ta scéna určování vzájemné polohy nemá chybu, to my v dobách GPS už takovou bžundu nemáme šanci zažít. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Taková hovadina, že jsem se fakt bavil. Přívlastek bláznivá opravdu platí. Jet pro výherní tiket do Afriky, když jej mám pořád u sebe... To se fakt může stát asi jen bachaři. A to jsem taky příslušník Vězeňské služby. Proto mám rád filmy z vězeňského prostředí, ikdyž zde to je opravdu s notnou dávkou ironie a sarkasmu. Každopádně Benoît Poelvoorde uměl vykouzlit opravdu pěkného idiota. Filmů, kdy se různé partičky ženou za nějakým pokladem a dějová linie přináší různé bláznivé a komické zvraty, jsem viděl spousty a tento mezi ně skvěle zapadá. ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Tohle je klasická retro komedie ve stylu 80-let s novým kabátem a dobrými nápady na gegy. Chápu že od těchhle dvou režiséru nevzešlo nikdy nic skvělého, ale tohle se opravdu povedlo. Zápletka s výherním losem ujde, honičky jsou víc něž povedené a to s tím kurdem je fajn .-) Patří to vlastně do kategorie crazy-komedie a pro mně je to jeden z oblíbených filmů této kategorie. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

To byla jízda, já se tak nasmál. Musím poznamenat, že také jsem byl dříve blbec, a víte, co na tom je nejhorší? Že jsem pořád stejný :-D Nene, to není žádná hláška z filmu, to sem si teď vycucal z prstu :-) Nee, nehodlám napsat zcestný komentář, nemějte strach. Jen chci říct, že tohle můžu doporučit, protože se jedná o oddychovou zábavu. A šmitec :-) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama