Reklama

Reklama

Riverdale - Season 6

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2021–2022), 15 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hrají:

K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Madelaine Petsch, Mädchen Amick, Alvin Sanders, Casey Cott, Martin Cummins, Vanessa Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Před temnotou není úniku. Archie, Betty, Cheryl, Veronica a Jughead prožívají ve svém usedlém, ale děsivém městečku další období plné nejistot. (Netflix)

Recenze (4)

Beata.Zajaco 

všechny recenze uživatele

Jsem jako pořád doufala, že toto je zlý vtip, nebo se probudí z komátu a, nebo jen J píše knihu….. Bohužel- toto je realita. Udělali z toho takovou sr…., že to není ani možný….. ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už téměř žádné vztahové linky, intriky, "klasické" zločiny, nýbrž samá duchařina, Cheryl jako z minulého století a jeden nesmysl za druhým...A ten Percival na pěst. Z nostalgie chci zhlédnout zbytek dílů, ale už to vůůůbec není ta krásná závislost a těšení se na každý díl... ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje lehké spoilery, ale řekl bych, že pokud seriál znáte, tak se vám nic z níže napsaného neprozradí. Přiznám se, že jsem se trošku po 5. sérii, která byla horší než obvykle, a po tak strašlivém hodnocení bál, že jde Riverdale do kytek, ale není tomu ani zdaleka tak! Ten seriál nabral neuvěřitelně úžasný restart v podobě Rivervaleu, zvláštních schopností hlavních postav, Percivalem a mnoho dalšího. Nedokážu ani popsat, jak brilantní to bylo a od samotného počátku mě to ihned chytilo tak jako první série. Postavy se opět postavily na nohy a jsou tam, kde dříve byly. V předchozí sérii byly totiž víc nijaké, méně podstatné a jejich charakter nebyl tak důrazný ani se nerozvíjel, ale tady se to zase nastartuje. Bettyin nový look je cute a miluju ho 💝. Nejvíc však stejně vede ponytail. Mám radost z Barchie vztahu. Vím, že je populárnější Bughead, ale já preferuju Barchie. Rivervale je suprovej nápad, kterej bohužel pochopilo a ocenilo jen málo lidí. Hned od počátku mi v hlavě šrotovaly různý fanfikce, co by to mohlo být za svět. Propojení mezi dvěma světy je více než zajímavé a hrozně oceňuju jeho používaní, prolínání a další strasti! Návrat TBK je báječný, jak jsem čekal, a jeho scéna s Betty je ohromná 😻. Písnička A Girl Before je přímo božská tak jako Lili Reinhart. Superschopností jsem se ani tolik neobával a ukázalo se, že byly použité a vymyšlené přesně tak, aby to vyhovovalo skutečnému světu (ne jako Avengers 👎) a byly používané tak akorát. Schopnosti byly cool a nejvíc se mi líbila ta Bettyina. Percival je jakožto nový zloduch mnohem lepší a zákeřnější než Hiram. Má i větší osobu a nepůsobí tak otravně. Jeho minulost a plány, které se později dozvíte, jsou výborně vymyšlené do detailů a největší plus je, že se to všechno nádherně propojuje do kupy. Je zde velká spousta nových ikonických, dramatických a cool scén. Návrat Sabriny jsem čekal popravdě jako větší trhák, ale nic moc. Já sám nejsem moc fanoušek Sabriny. Spíš to fungovalo jako lákadlo na 6. sérii. Finále je epické a strhující, takže mě tedy rozhodně nezklamalo. Jsem zvědavý, jak bude probíhat další série! Je zde také spousta povedených písniček, které jako u předchozích sériích poslouchám pořád dokola. Teď čekám, než vyjde playlist 6. série na Spotify. Každopádně se jedná fakticky o strašně nefér věc téhle sérii udělovat tak nízké hodnocení. Já ten seriál prostě neskutečně miluju 💙❤️ a tahle série je pro mě tou 2. nejoblíbenější. Vyhodnocení: Nejvíc mě dostávají hloupí hejtři, kteří odešli při první sérii a teď jsou úplně zmatení 🤣 ()

Galerie (228)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama