Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně trapná komedie v hlavní roli s vymaštěným bělochem, co si zoufale hraje na černocha a snaží se rapovat. K tomu mu dopomáhají dva únosci, kteří však únos jen předstírají. Tak hlavně ve filmu nenajdete jedinou postavu jejíž IQ by se snad jen přibližovalo blekotajícímu chovanci zvláštního ústavu a být občanem Malibu, tak se za tuhle degradaci opravdu stydím. Nezasmál jsem se snad ani jednou, ale v trapnosti tenhle paskvil fakt vyniká. ()

Martinibaby odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo! To by měli používat jako mučící nástroj! Ne vážně, film jsem viděla úplnou náhodou v autobuse nejmenované žluté společnosti a během sledování se objevilo jisté nutkání proskočit oknem a utéct. Zápletka veškerá žádná, herecké výkony veskrze marné a co se humoru týče - trapnost nad trapnost. Nikdy se na to nedívejte, je-li vám život milý a čas pro vás má aspoň nějakou cenu. ()

Reklama

Kaja 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná komedie o hochovi z bohaté rodinky z Malibu, který si hraje na velkého černocha-rapera, kterým ale asi v duši je. Hlavní bílý hrdina není nic moc, ale alespoň to zachraňuje dvojice herců, kteří jsou jimi i ve filmu a to Taye Diggs a Anthony Anderson, jinak se nejedná o nějaký super kousek, jen taková oddychovka. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně bych se k tomuto ‘Mistrovskému kousku‘ nikdy nedostal, ale když cestujete v SA a nic jiného vám nezbude, tak si ty sluchátka nasadíte a takovou ptákovinu shlédnete až do konce a myslím, že zde nejsem jediný. Hlavní ‘neherec‘ je až nemožně trapný. Je zde až škoda některých dobrých herců jako je Kal Penn nebo Greg Grunberg. Děj je předvídatelný, hloupý a jelikož jsem odpůrce raperů a jakýchkoliv skákacích hopů, tak jsem na to hleděl se znechucením. V traileru je většina lepších scén, jestli se dá v tomto případě použít slovo lepší. Ale dobrá, pár hlášek je docela směšných, možná 2 hvězdami přeháním, ale úplný odpad to není. PS: Kde jsi se to naučil? V GTA3. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film, který drží rekord v počtu blbců v jednom filmu. Ohrané a trapné téma o bělochovi hrajícího si na černého rappera působí blbě už podle popisu a ani obsazení nedává šanci na nějaký zázrak. Ten také nepřijde. Film nelze označit ani jako zklamání, neboť mám značné pochybnosti, že od něj někdo něco čekal. Je to prostě s....a. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama