Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Masaru Kato je na cestě z práce domů svědkem strašlivého incidentu v metru, kde je napaden starší muž. Když se Kato pokouší zraněnému pomoci, pozornost útočníka se zaměří na něj a Kato je ubodán k smrti. Toto však není jeho poslední hodinka, a tak se mladý muž probouzí v tajemném pokoji. Zde se potkává s televizní celebritou Reikou Shimohirou, postarším pánem Yoshikazu Suzukim, tajemným mladíkem Joichirem Nishim a naštvaným mužem, který se ani neobtěžuje představit. Od Suzukiho se Kato dozvídá o tom, že i oni kdysi zemřeli a stejně jako on se objevili zde. Pokoji vévodí velká černá koule, které ostatní říkají Gantz a která dohlíží na brutální hru, které se musí tato skupina zúčastnit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

merigieren 

všechny recenze uživatele

po dlouhé době zase akční nářez :-) děj je jednoduchý, kluk a holka co ho sleduje jako ocásek jsou vrženi do bitevní zóny, mají pár kámošů, kteří je brzdí a pomáhají jim. Na druhé straně stojí profíci se superzbraněma, co kosí jednu potvoru za druhou, ale stejně bose vyřídí ten nejslabší a zachrání i svou lásku. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Gantz:0 rozhodně není takový průšvih, jaký jsem po zkušenostech s anime čekal. Hlavně se mi na obrazovku vrací některé staré známé postavy, takže i v tomto ohledu může mít člověk radost. Především Kato předvádí mnohem lepší výkon než jakým se představil v anime a místy je dokonce i za opravdového obdivuhodného hrdinu. Sice mu pořád zůstal jeho spasitelský komplex, díky kterému se on i spousta ostatních dostává do neustálého nebezpečí, ale už to nepůsobí tak hloupě - spíš naopak. Jinak je to pořád stejná zvrácená rubačka, která se s ničím moc nemaže, krev stříká po hektolitrech, končetiny létají vzduchem a hlavy vybuchují. Prostě taková sympatická zábava na odreagování... K tomu pár klasických japonských "záležitostí", protože třeba souboj obřích robotů a příšer prý vždy vypadá velkolepě - no jak pro koho... Opět tam bylo pár momentů, nad jejichž logikou jsem musel ihned přestat přemýšlet, ale je to jízda, sice místy docela uspěchaná, přesto však poměrně zajímavá a i originální. Design emzáků je opět rozmanitý a docela se mi líbil no a druhá podoba finálního bosse mě málem sestřelila ze židle... Animace byla ucházející, hudba se mi líbila. U mě je to 7/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo, jak to bylo dobré. Teď nemyslím jen vizuální stránku, i když i ta je celkem ohromující, ale myslím spíše v tom smyslu, jak skvěle se povedlo předělat mangu do 3D podoby s tím, že budete jednotlivé postavy nadále poznávat. Dějově se to hodně podobá manze, takže spousta akce a příběh nic moc, ale funguje to, oproti ostatním "Gantz" filmům. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tohle je rozhodně ten nejpřímočařejší akčňák, jaký jsem kdy viděl. Hongkongské kung-fu filmy nebo moderní akční nálože typu Zátah vedle GANTZ: O vypadají jako adaptace Puškinových románů. Míra osekanosti narativních informací na nezbytné minimum je srovnatelná jedině s moderním pornem: Spokojíme se jen se stručným představením aktérů, jejich vzájemných vztahů a se záminkou, pod kterou jdou spolu "do akce", pak už se akorát mění techniky a polohy. Je to nepochybně působivé a řemeslně velmi dobře zvládnuté, akorát tedy úplně nevím jak to hodnotit, když se film některá kritéria, podle nichž se filmová díla běžně posuzují, ani nesnaží naplnit... (Viděno bez předchozí obeznámenosti s fenoménem GANTZ). ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Budoucnost moderního a vyspělého animovaného filmu je v rukou šílených mistrů z Dálného východu. Mým zbožným přáním je, aby animované filmy mnohem víc vstoupily do drsnějšího podání v žánrech, kam se stále bojí. Asiati jsou v tomhle napřed, jen ještě potřebujeme, aby ten děj nebyl jak z Playstation 2. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama