Reklama

Reklama

Život je večírek

  • USA Life of the Party (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čerstvě rozvedená čtyřicátnice Deanna se po 23 letech manželství rozhodne konečně získat titul a nastoupí na vysokou školu, kde studuje její dcera... Melissa McCarthyová je scénáristkou, producentkou i hlavní hvězdou této komedie o návratu do školních lavic. Když ji manžel nečekaně opustí, dlouholetá oddaná hospodyňka Deanna (McCarthyová) se místo smutku zaměří na vlastní sebezdokonalení a rozhodne se vrátit zpátky na vysokou školu. A tak skončí ve stejné třídě jako její dcera, která však matčino nadšení příliš nesdílí. Zatímco se bezhlavě vrhá vstříc studentskému životu, stále uvolněnější Deanna – nyní Dee Rock – se oddává svobodě, zábavě a užívá si se členy studentského bratrstva po svém. Nakonec se jí v posledním ročníku navzdory všem očekáváním podaří najít své pravé já! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

No jasně, není to žádná Oscarovka, ale víte co? Já se bavila od začátku do konce. Film mě nesčetněkrát upřímně rozesmál, bylo to svižné, vtipné a mělo to grády. Postavy byly milé a sympatické a celá atmosféra filmu mi prostě dodala dobrou náladu. Jedna z nejlepších feel good komedií, co jsem za poslední dobu viděla a vůbec bych se nebránila tomu, to vidět znovu. 5* ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jen průměrný haha výcuc ze všech spřízněných študáckých kampusáren. A rovnou směle dodávám, že mohlo být tisíckrát hůř. Pokud si libujete ve vytlačování smíchu, zde se vám léta praxe budou obzvláště hodit. Scénář moc vtipů nehodí. Ben Falcone nepatří zrovna k těm režisérům, kteří by z rutinního scénáře, spáchaného vlastní rukou, uplácali super biják. Je skutečným manželem hvězdy filmu Melissy McCarthy a nenapadlo ho nic jiného, než ji v jejím středním věku poslat na univerzitu, připravit tak relativně zábavný generační střet. Kdyby Falcone uměl psát scénáře a patřičně režírovat, dejme tomu, že by ten jeden jediný nápad i komediálně obstál. V jeho provedení má ale film zastaralou a až příliš jednoduchou filmovou řeč, avizované párty jsou (interiérově) jak z druhořadého sitcomu a naprosto neomylně divák predikuje vývoj filmu i postav. Každý vtip je stonásobně natahován a Melissou je zdlouhavě a do úmoru okomentován, přitom se najde pár scén, co mají celkem dobré komediální zabarvení i potenciál. Film je standardně přisprostlý, sice zde dojde k milostnému vzplanutí mezi přestárlou studentkou a studentem, ale sexuálně je na tom film nulově. Je totiž přístupný. Takže se na pohoršující a nemravné scény nemusíte těšit. Komedie "Jsem božská" neměla vůbec nic, tahle má alespoň Christinu Aguileru. Že o tom píšu, Melissa McCarthy spadá u mě do stejného komediálního ranku jako Amy Schumer, která má přece jen o chlup ambiciozněji vyvedené komedie. McCarthy je na tom podstatně hůř, pokud jde o tvorbu, v níž spojila síly se svým manželem. Zde můžeme být rádi, že to vytáhli na průměr. Směle tedy mohu tento komediální počin označit za ten nejlepší, jaký vzešel z jejich společné stáje. Vzhledem k tomu, že do toho spadá "Tammy" a "Šéfka", není to žádná velká kvalitativní výhra, ale jen menší posun k tomu snesitelnějšímu. 5/10 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zatímco anotace mě nalákala na film o stárnoucí ženský, co neztratila chuť něco měnit, realita je někde jinde. Melissa mi v roli nesedla. Protože má brejle a svetr, tak je upnutá bába, ale jakmile si rozepne halenku a namaluje si rty, je z ní sexy dračice? OMG. Zjednodušující americká komedie, která má sice pár vtipných momentů (zejména scény s taťkovou novou samičkou), ale jinak je to jen na jedno použití (jako většina současných amerických komedií). Tohle zkrátka není směr, kterým by se Melissa McCarthy měla dát. Vidím to jako LIVINGDEAD: akční komedie, kde se ztratí její pokusy o laciný vtípky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že Melissa nezklame. Její postava ženy středního věku, která se s rozvodem a krizí středního věku vyrovná tím, že nastoupí na výšku, podmaní si spolužačky své dcery a jejího spolužáka začne píchat, je sice trochu mimo, ale pobavilo to. Dost se mi zamlouvaly vedlejší role spolužaček, hlavně spolužačka po kómatu mě hrozně bavila. 3.5* ()

Galerie (44)

Zajímavosti (3)

  • Rodičia Deanny (Melissa McCarthy) sa volajú Sandy a Mike. Rodičia herečky Melissy McCarthy sa v skutočnosti volajú rovnako. (Astonko)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama