Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Melissa si ide to svoje a tentokrát naplno. Rozhodne to ale nie je dobrá správa pre diváka. Nemôžem povedať, že by vo mne vzbudzovala sympatie aj vo svojich najlepších momentoch, ale v tomto filme je naplno za citového kripla čo sa ku všetkým okolo seba chová ako zmrd a pritom ešte si zvoleným účesom a ohozom zaistila to, aby bola adekvátne odpudivá aj fyzicky. Jej slovník pritom pozostáva prevažne z nadávok a všemožných narážok na vagíny a kozy. Príbeh pri tomto všetkom nehrá žiadnu rolu a je tomu aj zodpovedajúco primitívne vystavaný. To najlepšie čo o tomto filme dokážem povedať je to, že to mohlo dopadnúť ešte horšie. 3/10 ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Prasnica v plnej paráde! Kvík-kvík, kroch-kroch! Very funny! Očividne si každý tvorca komédií s touto herečkou (samo sebou, že ona sama tiež) myslí, že stačí prebehnúť pred kamerou a o zábavu je postarené. Bohužiaľ, ono to fungovalo u tonážneho Hardyho (spolu s Laurelom) v nemých groteskách, pri sledovaní bravčovej Melissy je vám proste trapne. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou komedii jsem opravdu dlouho neviděl! Proto dávám 5 hvězd. Většinou mě komedie až tak neberou, ale když je komedie z roku 2000-2010, z USA a k tomu je to ten typ sra*ka komedie, tak bývá sakra povedená, ale tohle je rok 2016 a to jsem opravdu nečekal. Velmi milé překvapení! Myslel jsem si, že takové komedie vymřely, ale pořád ještě žijou! Melissa McCarthy je opravdu fajn a vtipná herečka. Snad pořád jsem se musel smát! Prostě Boží! Sice se tu objeví to klišé, že se rozhádají a pak se dají do kupy, ale to klišé není, kvůli přerušovaným dobrým vtipům, naštěstí. Jsem rád, že je zde její typickej českej dabing, který na komedii přidává. VYHODNOCENÍ: ŽÁDNÁ LESBÁRNA ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Podle mně jste schválně vypípali ty největší komplimenty." Melisse to pořád jde, ještě pořád nezklame. Zajímavých a humorných scén je tady dost. Taky mě poprvé pořádně bavila Kristen Bell, asi potřebovala vyzrát a dospět. Průser podobných komedií je, že jejich tvůrci často to, co v nich zaznívá, myslí smrtelně vážně. Ponaučení a výchovné pointy komedie většinou kazí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo, proč ne....takový je současný trend amerických komedií. Lacinější humor, nějaké to kurvování, nějaké ty koule, nějaká vagína a tak dále. Já s tím nemám sebemenší problém...ba naopak. Melissa McCarthy (přiznám se, že bych jí nepoznal) je v kurzu, Kristen Bell to pořád sluší, Peter Dinklage vždycky podrží....nechtějte víc než jednoduché pobavení a vše bude v pořádku. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama