Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tammy je tlustá loserská blbka na začátku filmu. Tammy je tlustá loserská blbka na konci filmu. Tammy vyráží na výlet se svou věčně vožralou a nadrženou babičkou. Tammy přepadne fastfood, znemožní se při tom a jde za to sedět. Aniž by se cokoliv (!) změnilo na tom, že je Tammy tlustá looserská blbka, zamiluje se do ní chlápek jménem Bobby. Aniž by se cokoliv změnilo na tom, že je Tammyina babička stará vožralá škatule, dospěje díky ní Tammy k jakémusi sebeuvědomění, jenž spočívá v tom, ŽE NEMUSÍTE VŮBEC NIC UDĚLAT a stejně vám poté, co se život podělá, přijde štěstíčko naproti. To je nějaká nová motivační formulka? Sorta lidí "za muj posranej život může někdo jinej" bude nadšená, tleskánek. P. S. Tammy ve skutečnosti nenabízí mnoho komediálních scén. Těch vyloženě komických je pouze několik, jsou založeny na sebeztrapnění ústřední "hrdinky" a obvykle kolísají někde mezi "trapné" a "WTF?" Zajímavé ovšem je, že ve své vážné rovině film nejednou prokáže tah na bránu (Tammy je například v jedné scéně vpáleno přímo do obličeje, že je tlustá looserská kráva, načež nenásleduje povinné brečení a morální utěšováníčko, nýbrž zcela střízlivé konstatování, proč tomu tak je) a že herci nejsou úplně marní. Což ovšem nic nemění na výsledném faktu, že je Tammy dost stupidní film. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby mi Melissa McCarthy mohla být film od filmu nepříjemnější? Zdá se, že ano. Nevím jestli si podobné role vybírá sama, nebo jiné nabídky nemá, ale s každou další rolí je méně a méně sympatická, méně a méně snesitelná. Nevtipná komedie je jednou z nejhorších zrad diváka. Doufal jsem, že se alespoň nenuceně zasměju, ale jediným úsměvným momentem bylo 5 metrů, při kterých se snažila utíkat (před včelou samozřejmě). Potom určitě zamrzí, že se do takové blbosti nechá zatáhnout i Susan Sarandon... Něco, co mě irituje už plakátem. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na "Tammy" som sa neskutočne tešil. Melissu McCarthy mám veľmi rád, takže som dúfal v príjemnú zábavu. Bohužiaľ to "naj" (ako to už býva zvykom), divák nájde v trailery, takže mimoriadneho návalu smiechu som sa nedočkal. Múdra v záverečnej štvrťhodinke vyzneli skôr ako klišé, takže tento snímok, rovnako ako mnoho iných užívateľov (aj keď pár "zajeb*v" stálo zato), s ľútosťou so skysnutým úsmevom - neodporúčam. Je to škoda. Nápad aj herecké obsadenie je skvelé. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Snad nikoho nepohorším, ale sledovat tlustou, hnusnou, rozjetou a navíc hloupou (úzasná kombinace) krá**, která je díky své váze neschopná slézt z kuchyňské linky, ale zato je díky své jednoduchosti schopná olízat všechny hamburgery v rychlém občerstvení, je nad mé síly. Melissa McCarthy je fakt nechutná. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama