Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Totální nuda a průšvih do doby, než se objevil Arnie. S ním jsem hltal každou větu a scénu a přesvědčil mě, že si umí poradit i s komediální rolí. Škoda, že se neobjevil dřív. Ta chvilka na závěru totiž nemohla film zachránit, protože zbytek byl místy vyloženě trapný a Taran Killam by se k režisérské židli neměl přibližovat. Dvě hvězdy jsou opravdu jen pro Arnieho. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zajímavý způsob jak natočit film s hvědou bez hvězdy. Už jsem si říkal, že se tam ten Arnold snad ani neukáže a možná "délkou" pobytu na plátně trumfne i Seagala z filmu Boeing 747 v ohrožení. Když protrpíte většinu filmu (čekáním kdy a zda vůbec se Arnie objeví), který se pokouší trochu odlišným způsobem a rádobyhumorně vyprávět děj o pátrání po tajemném nájemném vrahovi, on se ukáže. Jeho role je aspoň trochu zábavná. Nebo spíš k smíchu? ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Nejprve je třeba poznamenat, že jde o béčko technicky zpracované značně blbě snad po všech myslitelných stránkách s primitivně debilním humorem. Ano. ALE tvůrce je naštěstí takový genitál či tupé hovado, sám se v tomto nemohu rozhodnout, že právě tohle mu ve výsledném dokumentárním konceptu skvěle funguje, pročež je Guntherovo honění skvělým střílením si ze všech těch zmrdelně vážně se beroucích assasíních filmů v čele s mým nejhlouběji opovrhovaným gumovým Dickem, což tomuto dílku dává pro mě další hurónsky vtipný nadrozměr. Ergo bavil jsem se nakonec královsky a s ohledem na zdařilé sebeparodující kreace kalifornské exguvernantky, na kterou je žel třeba čekat takřka Godotsky, přehlížím i toho debila v roli hlavního padoucha a dávám možná mírně nadhodnocenou, ale přece. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné, nízkorozpočtové a cheezy akční béčko, které těží především z vtipného scénáře, který si nezřídka utahuje ze zajetých žánrových klišé a také samozřejmě z Arnolda Schwarzeneggera, jenž se sice objeví až ke konci filmu, ale rozhodně nezklame. Díky krátké stopáži film rychle uteče a kromě kamery (něco mezi POV Hardcore Henry a klasikou) a chabých efektů vlastně nemám filmu moc co vytknout. Jedná se zkrátka o takovou hříčku, na níž je vidět, že ji tvůrci stvořili jen tak pro radost. Lepší 3* ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Cimrman vymyslel krásný způsob úspor: Hamleta bez Hamleta. Stejně jsme mohli sledovat většinu filmu o Guntherovi...bez Gunthera. Bohužel se o něm jen mluvilo. Což je škoda, protože když se objevil na scéně, dostal film vtip a aspoň nějaký náboj. Takovýto styl filmu mi spíše pasoval do doby před dvaceti lety, každopádně mě dlouhou dobu nebavil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama