Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

To zase někdo přišel na scénu z řádnou píčovinou. Když slyším hlas toho plešatého teplouše, tak zvracím. Jeho názory, jeho rady, jeho charakter... On je bezesporu jeden z posledních lidí na planetě, se kterým bych chtěl uvíznout na opuštěném ostrově. Nejsem si jistý, zda mi úplně přísluší tuhle sračku hodnotit, neboť jsem viděl maximálně pár vteřin z několika mála dílů, když jsem zrovna míjel televizi, kde tato píčovina běžela. Starší lidé totiž mají tuhle sračku z nějakého prazvláštního důvodu rádi. Je mi dost líto a trapné, že svým sledováním tuhle sračku podporuje moje vlastní krev. ()

Piri odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už toto začne vysielať nejaká televízia, tak to skutočne indikuje totálne zúfalstvo a prichádzajúci exitus. Barrandov ma jeden jediný hlavný nosný program - krimi seriál Columbo. Nechápem ako si niekto môže založiť tak primitívnu TV až so 4 kanálmi a pritom na nich vlastne nič nedávať a ešte dokonca vzájomne vysielať ten istý program na ostatných subkanáloch ako reprízy. Pôvodne to asi plánovali, že pôjde nonstop Columbo, párkrát to preruší reklama a na ďalších subkanáloch by išli predošlé časti, a tak by divák neprišiel ani o jedinú časť, lebo by na všetkých 4 kanáloch išli v rovnakom poradí, len s oneskorením pár hodín alebo dní, to by bolo super vysielanie, to tu ešte na tejto planéte nebolo! ()

Reklama

Eterninox odpad!

všechny recenze uživatele

Snaží se to tvářit jako seriozní, upřímné, a dokonce napínavé rozhovory, které mají rozkrývat temná zákoutí lidských duší a životů. Přitom jsou to ale vyumělkované bulvární žvásty, které sice sem tam mají dobře míněné morální poslání, ale skoro ze všech myslitelných hledisek představují naprosté dno televizní tvorby. Když si vzpomenu, že kdysi dávno jsem měl Musila za respektabilního talk-show moderátora, je mi z toho teď stydno. 10% ()

Vaklaf odpad!

všechny recenze uživatele

Wau! Jelikož televizi vidím jen párkrát za rok někde na návštěvě, tak potom občas nestačím zírat, co se v ní urodilo. Trošku přemýšlím, jestli tam opravdu přišli skutečný lidi, řešit tohleto do televize, anebo je to celý nahraný. Ale ono je to vlastně jedno. Jen mě to utvrdilo v přesvědčení, že nejlepší televize je žádná. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vědět jestli to jsou herci nebo skutečnost., Honza Musil říká: „Je to přesně půl na půl. Příběh je postavený na pravdě. Vlastně scénáře nám posílají sami diváci a pak se i sami účastní natáčení. Většinou je to ten člověk, co dal podnět k jejich příběhu. Ale pak jsou lidé, kteří se před obrazovku kvůli negativnímu postoji bojí, tak ty nahrazujeme komparzem“ . ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama