Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim Gwang-il (Lee Jong-suk), syn vysoce postaveného severokorejského úředníka, je podezřelý ze spáchání sériových vražd po celém světě. Nejprve se svými kamarády řádil v Severní Koreji, poté se přesunuli do Hongkongu a nyní vraždí v Soulu. Po jeho stopách se pouští se svým týmem detektiv Chae Edo (Myeong-min Kim), jenže brzy zjistí, že zatknout ho nebude vůbec jednoduché. Klacky pod nohy mu hází agent NIS Park Jae-hyuk (Dong-gun Jang), který spolupracuje se CIA, jež má v případu také své zájmy. (LangiJ)

(více)

Recenze (28)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si jeden zpovykaný spratek myslí, že může všechno, papá to zařídí.. Začalo to jako temná a drsná kriminálka, pak se to přehouplo do souboje policie vs. tajné služby (kdo získá psychopata) a to vzájemné přečůrávání mě bavilo sledovat, samozřejmě jsem si přála, aby tomu zmetkovi nasadili klepeta a zamřížovali ho do konce života.. Příběh poutavý i napínavý, herci dobří, zejména se mi líbili pánové Myeong-min Kim a Dong-gun Jang, no a natočené to bylo pěkně, u mě spokojenost.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborná korejská špionážní detektivka, která začíná jako kriminálka a končí jako hodně slušný thriller. Líbil se mi i ten originální přesah špionážních sil nejen k jejich severním sousedům, ale i za Indický oceán k Amíkům. Dlouho se mi nestalo, abych koukal na příběh sériového vraha a zároveň přemýšlel nad tím, které organizaci se vyplatí víc ho mít ve svých pařátech, a které míň. Vykonstruované to tu Korejci měli opravdu perfektně a závěr naprosto dokonale burcoval. Samozřejmě je tu pár momentů, které jsou trošku víc emotivnější, než by musely být, což si Jihokorejci nikdy neodpustí. Nicméně u závěrečných scén jsem se cítil jako kdybych koukal na staré asijské thrillery v čele s Volavkou. Byla to prostě pecka, která akcí šetří, aby Vás na konci parádně sejmula. Dokonce i herecky jsem si všechny užíval, včetně toho magora, kterej si svojí roli zřejmě užíval víc, než by musel. I to ale nakonec pomohlo filmu k lepší atmosféře. Za mě rozhodně skvělý zážitek a opět další zářez Jihokorejců jít v jejich kinematografii západním směrem. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Škoda konečného finále i když jsem si ho asi takhle představovala, ale tohle bylo moc na sílu, patetické (a to vím, že korejáci si na to potrpí) a ten šklebící se slizoun byl příliš šklebící. Tam se dalo ubrat a ten vztek by jsem měla stejně. Musela jsem zapnout všechny baterky, než mně to všechno zapadlo do sebe a uvítala jsem, že tady do toho nevložili moc akčních scén, to bych v tom pak měla úplný zmatek. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Celkom dlho čakám na kvalitné spracovanie podobného námetu. Prominentný, štátom chránený vrah. Len teda v mojich predstavách by mal byť proti nemu nasadený iným štátom chránený "lovec". Tu sú "lovcami" policajti, ktorým štát hádže pod nohy prekážky. Hlavnú časť príbehu tvorí politikárčenie a dohadovanie sa či ho môžu alebo nemôžu chytiť, a kto ho vlastne môže chytiť. Škoda, pretože Jong-seok Lee bola skvelá voľba pre bezcitného vraha a Hee-soon Park bola rovnako skvelá voľba pre "lovca". Naopak Myeong-min Kim a jeho cigaretové exhibície, a Peter Stormare s žuvačkovou akrobaciou boli kroky mimo. Film sám sebe zabil svoj nemalý potenciál. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako mohli do tak dôležitej role, akou je postava agenta CIA, obsadiť “Stormareho”, ktorý v okamihu keď sa objaví na scéne, pôsobí vďaka afektovanému prejavu správania, doslova márno trápne. Taktiež ma neskutočne irituje, prečo má kórejsky snímok, s tak originálnym námetom, tak neskutočne skurvene primitívny americký nádych, respektíve, z akého dôvodu tvorcovia dopustili, že sa bude samotný dej uberať tak úbohým, tupým, ponižujúcim spôsobom, ktorý doslova a do písmena, človeka uberá o poslednú štipku dôstojnosti. Ten “zvrat”, tesne pred záverečnou pasážou, ma tak znechutil, že som po niekoľko dňovej absencii sladkého, otvoril a zožral celú Milku. Kurva, viete si vy vôbec predstaviť, aké je to náročné, odvykať si od sladkého?! Jediný dôvod prečo dám dve ⭐️ je ten, že samotný snímok má napriek dvoj hodinovej stopáži, pomerne veľmi rýchly spád, pričom jeho sledovanie, nijak mimoriadne nenudí. Inak jedno obrovské sklamanie .. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama