Reklama

Reklama

Let Her Out

  • Austrálie Let Her Out
Trailer

Obsahy(1)

Po nepríjemnej nehode sa pre Helen (Alanna LeVierge) začne celý jej život meniť. Odrazu má zvláštne halucinácie, prebúdza sa na rôznych miestach, nepamätá si, ako sa tam dostala, na tele sa jej začnú objavovať bolestivé rany. Po prehliadke u lekára zistí, že sa v jej vnútri prebudilo niečo temné, čo sa chce po dlhých rokoch dostať von. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mix body hororu a nějakého toho strašení a nutno dodat, že mix povedený. Předně to dávalo docela smysl, což zase není u podobných záležitostí pravidlem. Líbila se mi i solidní houstnoucí atmosféra a hnusárnám a nechutnostem také není co vyčíst, ačkolv jich mělo být víc. No a nakonec se zadařilo i herecky, protože jak hlavní hrdinka, tak její kamarádka nejenže umí hrát, ale i se na ně hezky kouká. Vady by se určitě našly, ale v tomto případě není důvod je vyjmenovávat. Příjemné překvapení. 75% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Podľa tunajších názorov "bežných" fanúšikov horor žánru a jedného "experta", by človek normálne nadobudol dojem, že hádam aj narazil na nový "The Shining". Musím uznať (!!), je to zručne natočené, od úvodu v slušnom tempe. Mix žánrov, osviežuje priebeh diania samotného príbehu, pár gore scén ktoré sa objavia sú spracované na parádu. Lenže napriek všetkému, mňa to aj tak nijak mimoriadne nebavilo. Možno som bol zle naladený, možno samotnému snímku krivdím. Neviem popísať dôvod, no skrátka: nemám dojem, že by sa jednalo o niečo extra, keďže moje emócie nedostali takmer žiadny priechod. Navyše, duchárska stránka od ktorej som si sľuboval najviac, je tu vyslovene podpriemerná - 60% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý dojem, s určitosťou môžem však vyhlásiť, že film nesplnil moje očakávania. Podstatná časť filmu mi prišla nezáživná, mdlá a bez atmoséry, pričom v druhej polovici sa pri niektorých scénach k týmto pocitom pridal aj chaos a logický zmätok. To isté platí aj pre hororové prvky - väčšinou veľmi slabé len s akýmisi chabými pokusmi o strašenie. V tomto smere sa veci zlepšili až na záver, ktorý už konečne začal pripomínať dobrý horor, no žiaľ pár minút ešte dobrý film nerobí. Slabší priemer. 55/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Prostě Kanada. Nemastný, neslaný. Úvodní šukací scéna s následnou sebevraždou byla fájn, ale celý film je nudný, dialogy o hovně, nulová atmosféra a hlavní postava bůhví jak sexy taky nebyla. V 50. minutě jsem to chtěl už vypnout, ale jelikož mi tohle smrdělo v pc už nějaký ten měsíc, tak jsem to prostě protrpěl. Chválím pár krvavých scén, ale taky to nebyla žádná hitparáda. Zklamání, ale na to už jsem si u hororů z Kanady zvyknul. (370. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No vida, tak jsem díky jednomu průměrnému kanadskému béčku zase o něco chytřejší - vím už, co to je 'syndrom mizejícího dvojčete'. V odborné literatuře jsou jeho symptomy ovšem popisovány mnohem fádněji - žádné halušky, žádná okna, žádná schíza, žádné vraždění... A to je škoda, svět by mohl být o dost zajímavější, kdyby v sobě aspoň pár procent lidí nosilo nějakou nevyzpytatelnou cizopasnou entitu, která by nad nimi čas od času přebírala vládu... Ale i když třeba vraždička v metru nebo svlékání se z kůže jsou hodně hezké scény, vsadil bych se, ža za týden za dva si už z obsahu filmu nebudu skoro nic pamatovat. A to je vlastně dobře, protože na tak tragicky směšného kuřbuřta, jakého režie obsadila do role Mollyina přítele, je nejlepší co nejrychleji zapomenout. Zato milá Helen se ve své psychologicky i herecky náročné dvojroli snaží seč může, třeba si jí teď někdo všimne a obsadí ji do několika epizod nějakého dementního seriálu pro týnejdžry. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Nápad natočiť film o žene, v ktorej tele sa skrýva dvojča, sa zrodil po tom, čo scenárista Adam Seybold povedal režisérovi Codymu Calahanovi o dievčati, ktorej sa podobná skúsenosť stala. Režisér mu spočiatku neveril, ale po tom, čo vďaka internetu zistil, že je to pravda, ihneď vycítil potenciál pre film. (Marceloo)

Reklama

Reklama