Reklama

Reklama

The Neighbor

  • Velká Británie The Neighbour
Trailer

Obsahy(1)

John (Josh Stewart) a Rosie (Alex Essoe) žijí společně na maloměstě v odlehlém domku, z jehož garáže zajišťují logistickou podporu pro obchod s nelegálními drogami. Ještě jedna zakázka a budou mít dostatek prostředků na nový život. Jenže věci se zkomplikují, když Rosie spatří na sousedově pozemku zakrváceného muže. John přijíždí domů a zjišťuje, že Rosie je pryč. Jeho pátrání ho přivede až do sklepa sousedova domu, ve kterém se zděšením odhalí sousedovu pravou tvář. (Psychor)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Spíš urazí než nadchne. Po undergroundovejch klasikách Collector + Collection se přišlo s celkem podprůměrným filmem kterej je spíš thrillerově laděnej. Jako vždy sympatickej Josh Stewart to tentokrát moc nezachrání neboť mu nohy podráží hrozně obyčejnej scénář. Ten film je úplně bez nápadu a bez šťávy, trochu to vyvolává dojem debutovýho filmu a né filmu od zkušenějšího režiséra. Na to že se 80% filmu nic neděje jsem se ale nenudil takže uplnej průser to asi neni. Záleží co od toho čekáte. Radši moc nečekejte :)) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „The Neighbor“ není vyloženě skvělou podívanou, ale docela zapadá do současného zajímavého trendu hororů ve stylu „Smrt ve tmě“, které se zaměřují na to, že u souseda se může skutečně skrývat cokoli, a rozhodně není dobré své okolí podceňovat. Film funguje dobře jako mainstreamovější torture porn i jako revenge a survival. Dohromady je to lehce nadprůměrný horor. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Režisér vykradol sám seba - a ja mu tlieskam! Vôbec som sa necítil podvedený, napätie by sa dalo krájať a odôvodnené násilie ma donútilo zovrieť päste. Poctivé 4 susedské "lahváče" sú absolútne zaslúžené. - Mimochodom, zaujímalo by ma aký mysliteľ to zaradil do hororového žánru. Je to exploitation ako sa patrí. (29.12.2016) ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

The Collector bol môj obľúbený horor a keď sa mi naskytla príležitosť vidieť tohto Suseda, kde si k tomu hlavnú úlohu zahral ten istý herec, bol som nadšený. Keď som tento film videl prvý krát, tak sa mi celkom páčil, aj keď som bol trochu sklamaný kvôli tomu, že tam bolo málo gore. Po nejakej dobe mu však musím odčítať jeden bod, pretože to nie je veľmi dobrý film. A skoro nie je ani priemerný, lenže našťastie tu je fajn herec a akcia. Teraz už podobné filmy nie sú pre mňa a keby som si ho pustil znovu, dal by som asi jednu hviezdu. Scenár je totižto nič moc, atmosféra veľmi nefunguje, napätie v minimum momentoch,...skrátka podpriemer. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy opěvující jižanskou pohostinnost, ty krky nejdříve rudé od slunce a potom od krve, odpovědný postoj k druhému dodatku ústavy a úmysly, co jsou spolu s trestními rejstříky svou čistotou podobné liliím, jenže tohle bylo od Dunstana slabé jak Jasánkovy plíce. Půl stopáže zabere expozice, při níž je vrcholem vzrušení vylívání piva do dřezu a zjištění, kam míří sousedův dalekohled. Když se začne šmejdit útrobami domu, napětí nepatrně vzroste, ale ručičky na hodinách spíše zpomalují. Vyvrcholení pak musí logicky patřit násilí, kterému vedle ukvapenosti vládne akční manželka odpalující lidské homeruny stativem od kamery. Výsledný dojem z tohoto sousedského sporu je ztráta Dunstanovy autorské tváře a já si začínám myslet, že Collector byl od něj jen jakýsi lucky punch.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama