foto

Josh Stewart

  • nar. 6.2.1977 (42 let)
    Diana, West Virginia, USA

Biografie

Celým jménem Joshua Regnall Stewart se narodil 6. února 1977 v malém městečku Diana v Západní Virginii. Jeho otec byl středoškolským učitelem a poté se stal baptistickým pastorem a jeho matka je také učitelka. Josh absolvoval na West Virginia University v oboru marketing.

Jeho herecké začátky směřují do divadla v městě Sutton, odkud se přesunul do New Yorku. Byl členem společnosti 13th Street Repertory. I přesto se přesunul dál a našel si angažmá v Los Angeles. Jeho první televizní role byla v seriálu CSI: CRIME SCENE INVETSIGATION.

První větší roli dostal v seriálu TŘETÍ HLÍDKA, kde hrál postavu Brendana Finneyho. V roce 2007 dostal nabídku, aby si zahrál po boku Courteney Cox v seriálu DIRT. Tady hrál Holta McLarena, mladou filmovou hvězdu. Seriál byl ale během druhé sezóny zrušen.

Byl to odrazový můstek k vedlejším rolím v celovečerních filmech. Zahrál si totiž v PODIVUHODNÉM PŘÍPADU BENJAMINA BUTTONA. V roce 2009 byl k vidění v hororu THE COLLECTOR a také se mihl v dramatu CTIHODNÝ OBČAN. O rok později natočil film THE WAKE, který je inspirován románem Osvícení. Stejně tak získal i roli v seriálu NO ORDINARY FAMILY.

Na jaře 2008 mu jeho žena Deanna Brigidi porodila dceru Ryan Christie a v zimě 2010 se těšili z narození druhého potomka, tentokrát syna Rivera Jacoba. Josh rád chodí na lov se svým otcem, mimoto také soutěžně dělal box a snowboarding.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Back Fork
The Mustang
2018 Discarnate
Insidious: Poslední klíč
Malicious
2017 War Machine
2016 Cold Moon
Do posledního dechu
The Neighbor
2014 Interstellar
Transcendence
2013 Event 15
The Hunted
2012 Temný rytíř povstal
The Collection
2011 Rehab
2010 Beneath the Dark
2009 Ctihodný občan
The Collector
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona
The Haunting of Molly Hartley
2007 Bobby Z
Jekyll
2006 Lenexa, 1 Mile
2003 Then Came Jones (TV film)

TV seriály

2019 Lewis and Clark (TV seriál)
The Punisher (TV seriál)
Nakazat (S02E06)
Bojuj nebo uteč (S02E02)
Roadhouse Blues (S02E01)
2018 Shooter (TV seriál)
Backroads (S03E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Tall Man (S14E05)
2017 Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
další epizody (8)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Do akce (S13E01)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sick Day (S12E02)
The Storm (S11E22)
2014 Hysteria (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
200 (S09E14)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Nanny Dearest (S08E21)
2012 Grimm (TV seriál)
The Bottle Imp (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Proposal (E16)
No Ordinary Powell (E15)
další epizody (7)
Myšlenky zločince (TV seriál)
There's No Place Like Home (S07E07)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (6)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Living Nightmare (S05E13)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Unknown Trouble (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kouřová clona (S07E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vzpomínka (S04E07)
Lo-Fi (S03E20)
Teplo (S03E17)
Pohotovost (TV seriál)
Pod tlakem (S14E17)
2007 Dirt (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
další epizody (12)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prostoupený zlem (S04E18)
Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
Sins of the Fathers (S06E09)
Broken (S06E08)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Back Fork
2013 The Hunted

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Back Fork
2013 The Hunted

Producentská filmografie

Filmy

2019 Back Fork
2013 The Hunted

Fanoušci tvůrce