Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tahle partička se před ničím nezastaví. Bude se Vám snažit vyvolat pocit na zvracení, nemístné agrese, možná trochu smíchu, ale hlavně důkaz, že vše je možné. Otázkou je, zda má nějaký smysl se na to dívat. Členové Jackass dělají v prvé řadě věci úplně zbytečné, jen pro pobavení. Jejich nápaditost je úžasná, ale já mám z valné části jinou představu o humoru, takže dám jen dvě. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa teda rehotal poriadne nahlas. Aj keď veľkú časť vypĺňajú zábery značne nechutné a niektoré z nich už hraničia aj s mojím pohŕdaním. Nemôžem si pomôcť. S partiou sme občas tiež vystrájali a robili podobné sprostosti (pravdaže žiadne sranie si do úst, strielanie po sebe zbraňami alebo pchanie si rakiet do zadku:)...70%. Jackass mám rád a na MTV som si na to vždy rád počkal. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

O originalitu se jistě Jackass přít nemůže, je to totiž něco, co se jen tak nevidí. Ze začátku mi trochu vadili všechny ty fekálie, krev a obnažená těla (ne)profesionálních kaskadérů (naprostých šílenců, kteří by pro prachy udělali cokoli), ale po první půlhodině se to nějak vstřebá a v závěru jsem se už dobře bavil. Při sledování se stačí řídit třemi jednoduchými pravidli: Neberte to vážně, neztotožňujte se s hlavními aktéry a hlavně při tom nic nekonzumujte! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevedel jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu dobra sranda a par vybornejch napadu, ale na druhou stranu, se mi chtelo skoro celej film blejt. Ono to vlasne neni film, jen spousta ruznejch scenek, spojenech do 90 minut. Jednou se vysere v obchode, podruhy lize pochcanej snih. Puvodne jsem chtel dat 3* - prumer, ale na tomhle nic prumernyho neni, protoze tohle se tak vymyka ostatnim vecem, ze tomu proste musim dat vic. Pokud na to ale budete koukat, pripravte si kybl... ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko hodnotiteľný "film". Film v úvodzovkách preto, lebo ide skôr o sériu skečov, v ktorých tlupa masochistických adrenalínových magorov, ktorí by už mohli mať rozum, predvádza neuveriteľné kúsky. Svojim drsným až brutálnym, či fekálnym humorom sa snažia asi viac šokovať ako útočiť na bránice divákov. V epizódach možno nájsť veľkú zábavu (dôchodcovia), trápne uťahovanie si z druhých (v obchodoch) až po nechutnosti a vulgárnosti (nebudem popisovať). I keď na mnohom som sa schuti zasmial, scénky hraničiace so sebapoškodzovaním, brutálne pády a nechutnosti naozaj nemusím. Takže som aj "pretáčal". Ako celok je to veľmi ťažko hodnotiť. Určite by si film zaslúžil "odpad!", ale musím čestne priznať, že som sa aj bavil. Takže *. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno