Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Jsou tu prázdniny. Slunce venku svítí, ptáčci na hlad a vedro umírají a děti si zlomeninami kazí volno. A co jsem udělal já? Víte, má mysl není zas tak moc plna úplně debilních nápadů, které by bylo hodno realizovat v tyto dny, a tak jsem si zašel pro inspiraci k tomuto filmu. A nestačil jsem se divit... tato již téměř kultovní klasika o nefalšované bandě nefalšovaných kreténů v jejich prvním celovečeráků je zkrátka urážlivá, sprostá, vulgární, fekální a zábavná. Jejich skeče dokáží jak rozesmát, tak donutit žaludeční svěrače k jejich aktivitě a jídlo, které jste si připravili jako občerstvení, lehce donutit opět spatřit světlo světa. A přiznám se, že takové to skeče jsem párkrát přeskočil, protože... protože to bylo prostě nechutný! Ale zároveň to byla sranda.... neskutečná ujeťárna! ()

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Johny Knoxville a další žerou kobilky a pak se poblejou. Johny Knoxvile a další před sebe postavej bandu malejch dětí, a nechaj se vod nich kopat do koulí. Johny Knoxville a další se voblečou za vopice, jezděj na skateboardech a občas se někdo vyseká. A pořád se smějou. (nejsem si jistej, jestil to co sem viděl, bylo opravdu přímo tento celovečerní film, pokud ne, omlouvám se, ale obávám se, že celková úroveň bude velice podobná. Jedinej doobrej fór byl, když unesli Brada Pitta...)A těď nastává otázka, která je zárověn hlavním prolbémem celého filmu... PROČ PROBOHA!!! P.S. Ten Spike Jonze, co je uvedenej na posledním řádku mezi herci... to je TEN Spike Jonze? No tě buch... ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Tentokrát už opravdu průměrná komedie. Jackassáky mám rád, ale tenhle film se jim teda moc nepovedl, oproti dvojce. S dvojku netřeba srovnávat. Videa slabá, čekal jsem lepší kousky, možná nebezpečnější, ano teď si možná říkáte, že sám jsem udělal hovno, ale na ně si hubu otvírám, ne! Respektuji je a stejně to jsou frajeři. Ale film mě prostě nebavil. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Na tohle si doopravdy ještě názor udělat nedokážu. Nevím jestli je normální to co tyhle týpci předváděj. Asi to zavání trochu mozkovou poruchou. Je pravda, že některé ty vtípky jsou doopravdu vychytané, ale řekl bych, že tech je bohužel v tom filmu tak málo, že to nepřeváží ty fakt hnusný... Ale pokud je někdo ochotný se na toto koukat pak ať se kouká, občas je zajmavé co lidské tělo zvládne... A ten skok do větráku je asi nejlepší... :) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak stejně jako u MTV sérií, i tohle je stejná zhovadilost, i když někdy sranda a kaskadérskej um. Kdysi jsem to už viděl, takže dnes mě nemělo co překvapit, ale tentokrát jsem to viděl s českym dabingem (v podstatě uplně zbytečnym dabingem) a bylo to něco tak strašnyho, že to uplně zabilo ten správnej jackass zážitek... Pochvala je za úvodní znělku s mega nákupním vozejkem, to bylo vlastně to nejpovedenější z celyho "filmu". A jako obvykle - hovna, blitky a debila Bama Margeru nebrat. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama