Reklama

Reklama

Konečná

  • Irsko Terminal (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pozdní večer, nástupiště metra je vylidněné, jen uklízeč a cestující, který čeká na vlak. Na vlak, který nepřijíždí. Proto dostane radu, aby na něj počkal v místní kavárně Terminálu. Tam se Bill (Simon Pegg) seznamuje s okouzlující Annie (Margot Robbie). Přiznává se jí, že pomalu a bolestivě umírá, a tak spolu přemítají, jak by mohla vypadat jeho smrt. Billovi se to však nelíbí, ale to už Annie rozjíždí svoji touhu po krvavé pomstě. (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Neon-noirové komorní drama evokující nezávislé nadšenecké pokusy jako Bunraku (2010) nebo Girl Walks Into a Bar (2011). V hlavní roli Margot Robbie a přepálený saturovaný vizuál, který, na rozdíl od vizuálu většiny soudobé produkce, nepůsobí nemístně a unifikovaně. Vaz se tu začne lámat v poslední třetině během snahy vše zarámovat, vysvětlit a propojit. Kdyby tenhle vlak zastavil ve stanici Lynch a kavárna Terminál byla otevřena někde v neurčitém, metaforickém předpeklí, tohle latte macchiato by si člověk vychutnal mnohem víc. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Margot tu sice dostane prostor k vyblbnutí se, a slůvka lehkého šílenství jí sjíždí ze rtů do šera ozářeného neony tak ležérně, že by člověk leccos odpustil. U filmu jsem uprostřed usnul, takže jsem svoji zmatenost připisoval právě tomu. Právě jsem to shlédnul podruhé a i za bdělého stavu stejný výsledek. Nevím, snad by se v těch nádherných kulisách mohlo odehrát něco většího. ()

Reklama

anatheman 

všechny recenze uživatele

V podstatě podobný film jako In Darkness s Natalií Dormer. V obojím případě se jedná o snímek s pseudotajuplnou atmosférou, který se následkem překombinovaných plot-twistů přemění na úsměvný guláš. Naštěstí se ale nejedná o nic nudného. Načrtnuté linie dokážou dostatečně motivovat. Nicméně konec... no jo, posuďte sami. Film má ovšem skvělé herecké obsazení a aktéři si své role evidentně užívají. Margot je vskutku hezké děvče a podobně laděné postavy (nejednou v ní uvidíte H. Quinn) jí zkrátka sedí. Simon Pegg mi znovu připomněl, že si přeji, aby si někdy v budoucnu zahrál Vincenta van Gogha. Nechť se některý filmař této idey chytne a naplní ji. Byla by škoda ji promarnit. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten film má šššššššštyýýýýýl. A tak přemýšlím, kde se to posralo. Margot Robbie jede podle scénáře Rytmuse a Igora Kmeťa ze známé písničky "Ona má štýýl a vie, že ťa vždy roztancuje. Lebo ona má štýl, a vie, že ťa vždy dostane. Nananana ...", takže její chyba to rozhodně nebude. Ten neonový look je sice trochu crazy, ale tím to taky nebude, ten to všechno dělá originálním. Takže za to může příběh. I když... nemůže, ten je zajímavý, na konci trochu over the top, ale pořád dobrý. Takže za to může vlastně všechno dohromady a ten borec co seděl na režisérské lavičce to prostě nezvladl. V tom to bude celý zakopaný. Je to jako když z IKEA přivezete stolek a začnete ho skládat, přitom jste uplní leváci a lemplové. Výsledek je vrzající, pohupující cosi, co nedrží pohromadě. Stejně jak tenhle film. Komponenty jsou ok, nemá se vlastně co posrat, ale ve výsledku je to nekoukatelný. ()

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Dvojčata? Sou k hlavní hrdince nebo snad hrdinkám. Ten jejich a stupid příběh je sice až na konci, ale nemusel tam vůbec být. Myslím, že bych se bez toho obešel.. Ty poslední minuty už byly stejně jen ztráta časů. Klidně by se shrnulo za 3, 5 minits. 10 nebo 20, to už je trochu moc, a nudí to. Volba ektrs - šlo to.. Myers jako uklizeč , hlidač.. Ti dva.. mladej a kokot co neumí hrát stolní hry. Co na to říct, ne že by úplně vadili, ale nesedli mi. Pro někoho mohl být pokec pana Pegga - tíčra angličtiny, nudný, avšak mi téma susajt velice sedí. :) ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama