Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Budete celý život věřit pohádkám nebo se konečně podíváte pravdě do očí? Animovaný pořad internetové televize Stream.cz odkrývá ty největší lži v nejznámějších příbězích pro děti. (Stream.cz)

Recenze uživatele JollerCZE k tomuto seriálu (5)

Praotec Čech (2018) (S03E01) 

Zatím se třetí série moc nepředvedla. Autoři, jako většinou dosti pěknou formou krutou realitu ve formě nějakého slavného příběhu, ale i když nejsem nějaký zapálený patriot, tak si myslím, že český národ není banda senilních, incestně smýšlejících lidí. Doufám, že se v dalších dílech předvedou více a předvedou podobně skvělou podívanou, jako v minulých sériích. ()

Peklo na nebi (2018) (S03E02) 

Opět celkem dosti slabý díl. Jestli v tomto směru hodlají pokračovat, tak 3. série bude asi nejméně dostačující. Bylo lepší, když rozebírali pohádky. Díl "Peklo na nebi" je spíše na homosexuály x homofóby x feministky. Celkem dosti velký podprůměr oproti předešlým sériím a dílům. ()

Exkrementy (2018) (S03E03) 

Jako předchozí díly 3. série není ani díl "Exkrementy" žádný zázrak. Nemyslím si, že je pro tento pořad vhodné, aby se spojoval s ostatníma pořadama na Streamu. Navíc absence psychiatra a generálporučíka dílu nijak nepomohla, ba naopak uškodila. ()

Velikonoce (2018) (S03E05) 

Konečně trochu lepší díl ze zatím nepovedené třetí série. Pěkně to zapadalo. Doufám, že následující díly už půjdou v tomto stylu. ()

Reklama

Reklama