foto

Ivan Řehák

  • nar. 25.9.1950 (65 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Domácí péče
2014 Kauza perník (studentský film)
2011 Znamení koně (TV seriál)
2007 Boty (studentský film)
Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
2005 Podvraťáci (TV film)
2003 Strážce duší (TV seriál)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Grunt (S01E07)
1996 Konto separato
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
1990 Věčný tulák (TV film)
1989 Tobogan
1988 Hurá za ním
1981 Dneska přišel nový kluk
1973 Jezdec formule risk
1971 Žebrácká opera (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace