Reklama

Reklama

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je už poměrně jasné, že se druhá sezóna na tu předchozí vůbec nechytá. Inteligentní humor se postupně vytratil a přenechal místo té podivné náhražce, kterou má v oblibě Mistr Troška. Přesto jsem zatím s odpadováním vyčkal, pokud ale přijdou tvůrci v další epizodě s něčím podobným, už nezaváhám. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je zde podezřelá podobnost mezi velikostí kazatelského pultu a velikostí ministranta." Pedofilní kněží jsou smutnou realitou a jelikož se nejedná o ojedinělá selhání, tak nemám nic proti tomu nahlédnout jim pod sutanu. Pornografická Bible je možná trošku podpásovka, ale i když jsem ji nikdy nečetl, tak z předložených důkazů nepochybuju o tom, že ten incest, masturbace či ejakulace tam skutečně jsou. Bavit se u toho moc neumím, ale do koulí církevních pedofilů si kopnu rád. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jj není žádným tajemstvím, že docela dost černoprdelníků jsou úchyláci a homosexuálové. Tento díl je minimálně z poloviny skutečnou leč smutnou pravdou. Bible je plná porna! Tvůrci si samozřejmě i dost přidali, ale v jejich podání jsem se v tomto případě docela nasmál. „ Hallelujah …kdo je váš taťka…“ ()

Reklama

Reklama