Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Tento film patří spíše k podprůměru od Van Damma, přesto se jedná o celkem dobrý film, který je plný akce a napětí. Mnoho akčních filmů, které jsou na tomto webu uvedeny mají lepší hodnocení a přitom nejsou o nic lepší než tento film, takže nevím proč mají mnohé Van Dammovy filmy takováto hodnocení, když například filmy s Jetem Li jsou mnohem horší a stupidnější, a i přesto mají lepší hodnocení. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

WTF? Čo toto malo byť? Scény z Bratislavy ako z Ruska? Keby sa celý film odohrával čisto vo vlaku, tak by som možno ešte jednu hviezdu prihodil, ale minimálne za tento epic fail, kedy si tvorcovia nedokázali vygoogliť alebo naštudovať niečo o krajinách, v ktorých sa to malo odohrávať, tak to sa nezabúda a neodpúšťa. Inak akcia beztvárna, pretože ono aj tá téma vlakov bola ďaleko lepšie využitá vo veľkej produkcii v minulosti, či už v katastrofickej sfére ako Prejazd Kassandra, kriminálnej resp. detektívnej sfére Orient Express alebo čisto akčnej sfére Prepadnutie 2. Dobre že sa to neodohrávalo vo vozňoch českých dráh z počiatkov 20teho storočia. Takže za mňa 20% a aj to som milosrdný. ()

Reklama

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Keď ja sa chcem dostať do Mníchova vlakom z Bratislavy tak musím 2 krát prestupovať, ale keď to chce prestárly Van Damme tak to ide hneď... celý film bol hovadina, vykreslenie Slovenska ako štátu kde počet armádnych príslušníkov voči civilistom 2:1... oficiálny text distribútora "kdesi na Východe Europy", aj keď slovo "Slovensko" tam padlo asi 35 000 krát, všetci cestujúci zo Slovenska do Mníchova sa medzi sebou bavia pre tieto krajiny tak charakteristickou angličtinou. Ešte ani údaj o pravých neštoviciach nebol správny, boli vyhubené v roku 1977 a nie v 1973. Ak aj prekusnem časť o Slovensku tak to bolo zlé - ožraný strojvodca sám riadi vlak? Bez druhého strojvodcu v kabíne? Ručná brzda s ktorou nepohnú 4 hentaké korby? Ďalej som skutočne nepochopil snahu o veľmi akčný strih, pretože som nestíhal chápať čo sa vlastne deje, kto s kým bojuje, proste nič... a tá snaha narvať tam tú motorku to bolo tak úbohé, nelogické... smutné fakt... jedna hviezda za hviezdu mojich detských čias Van Damma (nie že by v tomto filme predviedol niečo čo by za ňu stáli - iba z ľútosti). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tajná agentka, vir a vlak. To všechno musí zvládnout ranař Jean-Claude Van Damme a jako vždy to zvládá na jedničku. Nějak to ale nezvládly tvůrci. Pro nás středoevropany už přijde směšné vyobrazení Slovenského státu. No, fantazii se meze nekladou. Akční scény na béčkový videofilm ujdou. Ale co ten vlak? Viditelný model vláčků tak špatně nasnímaný, že tomu neuvěří ani divák po pěti frťanech. Inu, zářný příklad, že není každý den posvícení. Našemu hrdinovi tento film v kariéře jen uškodil a myslím, že je to škoda. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jean-Claude a jeho velmi těžké období, a to jak životní, tak to filmové, kdy bral i role v takových filmech, jako je právě Teror ve vlaku. Co bych tu tedy mohl o tomto blábolu vlastně vůbec zmínit? Jedná se o těžko stravitelnou podívanou, s televizním vizuálem, kde mě doslova fascinoval naprosto primitivní a nesmyslný střih, díky němuž děj bezmyšlenkovitě lítal z jedné scény do druhé, kameraman si tu zkoušel hrát na profíka, ale výsledek jeho různých ,,vychytávek" dopadl vážně amatérsky, akce je tu pak sice možná dost, ale je tak moc špatně a nevýrazně zpracovaná, že lze vlastně i pochybovat, zda-li se dá ještě za akci vůbec považovat, efekty jsou doslova směšné a právě v tomto ohledu se projevila ultraslacinost celé této podívané asi nejvíce, herecké výkony nekompromisně naivní a směšné, bez vyjímky, no a zápletka? Jak jsem se zmínil hned na začátku, Jean-Claude prožíval velmi těžké období, takže mu bylo asi jedno, že hraje ve filmu s céčkovým scénářem, hlavně že měl na fet. Zkrátka, van Damme hrál v hodně sračkách, ovšem až tady si asi skutečně sáhl na to úplné dno. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Galina Konstantinová (Laura Harring) sa narodila 16. augusta 1970 v Budapešti v Maďarsku. (ČSFD)
  • V prvních scénách se má film odehrávat ve Vídni, ale záběr, ve kterém je titulkem uvedeno, že se jedná o Vídeň, je ve skutečnosti z italské Florencie. (rakovnik)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno