Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

JCVD má prostě pořád neotřesitelné charisma a kvůli němu zde necham hvězdu, ale jinak je to amatérská, levná, nezáživná, katastrofální, odpadová sračka, kterou mistr Ross Clarkson ještě k tomu nekompromisně vymáchal v žumpě stupidní kamerou a zoomem a pak dva frajeři - Jakubowicz a Villena, kteří každou bitku prostříhaj na asi osmdesát šest způsobů a to ani nemluvim o pasivních scénách, které jsou taky nechutně střihlé. Misiorowski absolutně nezvládá režii, film má mázlej a ošklivej audiovizuál a příšerný triky. Jeden z nejhorších Van Dammových filmů. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pôjdeš na Slovensko. Vlakom.“ – „Vlakom?“ – „Cesty odrezali.“ Van Damme! Únos vlaku! Epidémia! Bratislava! Škoda IOO! Slovenská armáda! Tatrovka. Električka! Ostnaté ploty! Rozdelené plátno! Karate! Spomalené zábery! 20% nie za scenár, réžiu či herecké výkony, ale za nezvládnuté (na akčný triler) také základné veci, ako sú kamera, strih, choreografia bojových scén atď. ()

Reklama

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jean-Claude a jeho velmi těžké období, a to jak životní, tak to filmové, kdy bral i role v takových filmech, jako je právě Teror ve vlaku. Co bych tu tedy mohl o tomto blábolu vlastně vůbec zmínit? Jedná se o těžko stravitelnou podívanou, s televizním vizuálem, kde mě doslova fascinoval naprosto primitivní a nesmyslný střih, díky němuž děj bezmyšlenkovitě lítal z jedné scény do druhé, kameraman si tu zkoušel hrát na profíka, ale výsledek jeho různých ,,vychytávek" dopadl vážně amatérsky, akce je tu pak sice možná dost, ale je tak moc špatně a nevýrazně zpracovaná, že lze vlastně i pochybovat, zda-li se dá ještě za akci vůbec považovat, efekty jsou doslova směšné a právě v tomto ohledu se projevila ultraslacinost celé této podívané asi nejvíce, herecké výkony nekompromisně naivní a směšné, bez vyjímky, no a zápletka? Jak jsem se zmínil hned na začátku, Jean-Claude prožíval velmi těžké období, takže mu bylo asi jedno, že hraje ve filmu s céčkovým scénářem, hlavně že měl na fet. Zkrátka, van Damme hrál v hodně sračkách, ovšem až tady si asi skutečně sáhl na to úplné dno. ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt supr film. Vyvařte asi 40 vesměs podprůměrných akčních blivajzů, angažujte diletantský modelářský kroužek, který prohrábne svou sbírku vláčků a připraví triky pod úrovní němé éry, poproste herce, který zenit překročil o několik světelných let a všechno to nechte zamíchat do příšerného boršče režisérského hotentota. Navrch posypte soundtrackem, za který by se stydělo i amatérské porno, a zejména opatřete střihem, který připomíná epileptický záchvat, nebo prohlídku sbírky fotek po zkonzumování láhve Absinthu. A co vznikne? No přeci film pro TV Prima a večer, kdy vás už omrzela činnost tak filozoficky hluboká, jako je šťourání se v nose. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vysvětlí mi někdo, jak se můžou křížit koleje v pravém úhlu? Že se dá na motorce skákat z jednoho vlaku na vlak protijedoucí chápu, když motorku řídí nadpozemský Nan Dám, ale křižovatku z kolejí by snad nesestrojil ani MacGyver. Co se zbytku týče, za řeč stojí jen úvodní blok reklam, který Nova Cinema svým nenapodobitelným stylem bez ostychu prdla hned po skončení úvodních titulků. Jinak to tedy byl řádný teror, pomaličku si začínám vážit našich drah... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)

Reklama

Reklama