Reklama

Reklama

Connor Gibson byl právě vysazen ve federálním vězení Sprawl, které díky pronájmu od vlády provozuje soukromá společnost. V tomto obrovském vězení, v kterém se nachází půl miliónu vězňů, panuje anarchie a vládne tu zločinec Frankenstein. Ten také ve vězení provozuje závody smrti, ve kterých pro účastníky existují jen dvě možnosti, buď vítězství, nebo smrt. Vedení soukromé firmy by ale rádo Frankensteina zabilo, a obnovilo tak svou vládu nad věznicí. Poslední pokus, při kterém byla do věznice poslána zásahová jednotka, však skončil jejím masakrem. Connorovi se podaří ještě s jednou nově vysazenou vězenkyní, Gipsy Rose, přežít první útok takzvané Frankensteinovy vězeňské policie na nově příchozí a oba jsou odhodláni se do závodů zapojit. To se Connorovi podaří díky kontaktu na Baltimore Boba, jednoho z organizátorů závodů pro Frankensteina. Kontakt dá Gibsonovi barmanka Jane. Baltimore Bob je skutečně ochoten pro Gipsyho postavit závodní auto, nejdříve musí ale Gibson přežít kvalifikaci do závodu... (TV Nova)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

No konečně jsem to viděl!!!

Takové nahoty tam...

Lucy Aarden, Vanina Arias, Christine Marzano, Victoria Ananieva nahé.. .

Sexystické scénky sakumprdum: 6 a půl min. :)

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

No tak to byla opět paráda.. takový šílený filmy se skvělou hudbou miluju.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Byl jsem takovej ztracenej jakoby mi chybel kus pribehu co se stalo od poslednich dilu. Neco jsem propasl nebo ta navaznost je hodne volna? Dikas.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Je to dobre. Odporucam. Waco mal asi pri sledovani malo chlastu.

na příspěvěk reagoval mzss1

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

Lacike

vyzerá to ako všetky pokračovania čo višli na DVD ..pozriem to len s princípu ale nič proti tomu nemám ..aspoň to konečne nebude prequel k filmu so Stathamom ale bude to voľné pokračovanie práve toho filmu ..takže ma to zaujíma viac ako predošlé

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ty vole, v první části traileru hudba z nového Mad Maxe, tak to se pozná kvalita  :DDD

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

nejaké bližšie info ? ..nečakal som, že vznikne štvorka ..a ako tak pozerám už aj bez Luka Gossa ..no som zvedavý

Reklama

Reklama