Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americko-irsko-britský film, který režisér Tommy O'Haver natočil podle stejnojmenné knihy, vypráví příběh dívenky Elly, která žije v magickém světě, kde jsou všechny děti při narození obdarovány pohádkovou Kmotřičkou. Ella jako dar a zároveň prokletí dostala poslušnost a proto nemůže odmítnout žádný příkaz. Aby se osvobodila a získala vládu nad svým životem, musí přelstít království plné obrů, lidožroutů, zlých nevlastních sester, mluvících knih a zákeřných intrik. Pokud se jí to podaří, možná na své cestě potká lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Každému bych doporučovala, aby se na tuto supermoderní pohádku podíval, aspoň by si vážil našich krásných č e s k ý ch pohádek. Upoutávka láká na příběh "moderní Popelky". Jenže tam kromě prince, macechy a dvou přitroublých sester není nic co by mělo s touto pohádkou společného. Lze se na to dívat, vydržíte to, odehrává se v pohádkovém kraji asi tak podle oblečení v 16.století, ale hudba a tance jsou z 21.století. Nechci napsat,že je to slátanina všeho možného. Je to AMERICKÁ pohádka a to mluví za vše. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 9/10/// *film JE pohádkový, film JE trapný, film JE taky o hadovy *film NENÍ moc romantický, film NENÍ moc zábavný, a vlastně film NENÍ ani moc pro velké diváky/// Anne jako herečku mám celkem rád, ale bohužel její role pro mě nejsou poslední dobou moc okouzlující. Uvidím jak zapůsobí na vážnější notu, třebas si řeknu: Díky bohu že vyrostla z rolí princezen. Tento film může ohromit zpracováním. To je pěkné (příroda, kostými) a celkově svět ve kterém se příběh odehrává je docela zajímavý (postavičky). Bohužel ale scénář či snad réžije je příliš moderní a díky tomu je film hodně nudný a v některých pasážích opravdu trapný. Je to škoda, příběh je to totiž zajímavý. Mimochodem pomyslnou hvězdičku navíc zaslouží ten had, ten byl skutečně zábavnej, měl správný hlášky a byl dobře nadabovanej./// Celkem 54%/// ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tož takovou pohádku jsem ještě opravdu neviděla. Nehorázná capina:) Moderní popelka, ve které nehraje Hilary Duff, nýbrž Anne Hathaway, která je zde opravdu výborná. A ač to holka neměla vůbec jednoduché, nakonec má vše šťastný konec. A připravte se, v žádném jiném filmu zřejmě neuvidíte Vernitu Green coby vílu:) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Co by se stalo, kdyby člověk musel splnit všechno, co mu kdo přikáže. A jak se dopracovat k tomu mít vlastní vůli. Jak já bych si přála, aby se lidi nebyli tupými přikyvovači. Nebo kdyby aspoň kývali těm, kdo mají rozum. Nebo kdyby přikyvovali mně, což by sice ne vždy bylo dvakrát chytré, ale zas by to bylo pohodlné a to se taky počítá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway: pro mnohé cukrová barbína (obě pokračování Deníku princezny), talent v ní ale nepochybně je. A to už několikrát dokázala. Naivně výpravná podívaná Zakletá Ella ji uvrhla do „kletby“ poslušnosti kouzelné víly, tedy neodmítnout žádný příkaz. Pohádka ale musí mít šťastný konec a i sličná Ella si musí vybojovat nadvládu nad vlastním počínáním. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Na večírku obrů zpívá Ella (Anne Hathaway) píseň „Somebody To Love“ od skupiny Queen. (hrumsrt)
  • Název města Lamia, kde princ Char žije, je latinské označení pro čarodějnici nebo upíra. (Teres)
  • Pisničky, které zpívá Ella, nazpívala všechny sama její představitelka Anne Hathaway. (Teres)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno