Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebo bych měl snad říct cat-spider woman? Ty její skoky a lezeni po strechach pripominaly spideyho :) To, co předváděla nemělo s kočkou nic společného až na to její „mňau“ kterého jsem měl po třech pokusech opravdu dost. Pribeh dost predvidatelny a Halle Berry mi prijde pomerne dost fekalni v jejim cernem kostymku. Ale nejhorsi je, ze si stale ladu otazku - 100 milionu dolaru? WTF? WTF? WTF? ()

902 10 

všechny recenze uživatele

catwoman bohuzel neni ten typ spatneho filmu, u ktereho se bavite amaterskymi hereckymi vykony, nelogickymi dirami ve scenari, triky jako za casu frantiska josefa a nechtenymi vylety osvetlovacu do zaberu. neni to ani ten typ spatneho filmu, u ktereho se uspesne pronudite az do konce, popripade s partnerkou/rem celou dobu probirate temata s filmem spojena ( kuprikladu ze se halle berry do sve role vubec nehodi, nebo jak to sharon stone porad slusi). catwoman je totiz ultimatni typ spatneho filmu, na ktery nevericne zirate s otevrenou pusou, stydite se za tvurce a v momente, kdy zazitek zacina byt upravdu neunosny (a verte mi, ze to nebude trvat moc dlouho) film vypnete a uz se na nej nikdy (nikdy!) nebudete chtit dodivat. ()

Reklama

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně špatný film, který nemá čím zaujmout a vtáhnout diváka do děje. Postavy jsou vám ukradené, úplně všechny mi byly nesympatické v čele s Halle Berry, která zde opravdu není sexy! I její vztah s nesympatickym poldou mi byl ukradenej, stejně jako její "boj" proti bývalému šéfovi. Problém je, že je to film u superhrdince, nebo alespoň ženě se superschopnostmi, která ale nemá odpovídajícího protivníka, žádného superpadoucha. Jen obyčejné ubožácké lidi. Žádné napětí, žádná akce, nic, jen strašná nuda... Příšerný scénář, režii i herectví ještě podtrhuje naprosto odporná hudba! Maska Catwoman také není zrovna povedená. Účes Halle Berry je tragickej na začátku, když je Ošklivka, po proměně na Catwoman je ale snad ještě odpornější. Naprosto odpudivý film, nekoukejte na něj. Měl jsem potíže to dokoukat, úplně mě rozbolela hlava. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Bylo to tak špatné, až mi to jakýmsi zvráceným způsobem začalo připadat zábavné. Až do extrémů zábavné:-D. Halle Berry a Sharon Stone excelují v prozatím nejhorších rolích své kariéry (z toho, v čem jsem je viděla). Finálni bitva je jedna velká křeč, kterou zpracoval jakoby(?) zfetovaný a ožralý střihač, protože střihy na sebe naprosto nenavazují. Pád Stoneové z okna "je" filmová lahůdka. Digitální bič a pohyby Kočičí ženy jsou taaak okaté. Na ten film se nedá říct nic jiného než LOL. Musím to vidět ještě jednou:-D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Oscarová Halle Berry za úlohu dostala Zlatú malinu, čo je pre neznalých ocenenie za najhorší herecký výkon. Kto videl snímku 'Batman sa vracia' istoiste dokáže oceniť Michelle Pfeiffer, ktorá tu Catwoman stvárnila prvýkrát a veľmi dobre. Halle Berry je zlá herečka a v kostýme nevyzerá sexy a keď dostane do ruky veľmi zlý scenár, zázraky z toho neurobí. Snímka sa nepodarila absolútne vo všetkom. Zlý scenár, zlá kamera, nehodiaca sa hudba, zlé efekty. Tie sú rovnaké, ako v snímke Blade II. V akčných scénach sú skoky a premety nahradzované animáciou a to tak zlou, že je to až do očí bijúce. Škoda, pretože postavička Catwoman tým bola definitívne stratená. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • Místo Catwoman měl být natočený „Batman vs. Superman“ (Christian Bale vs. Josh Hartnett), ale studiu se projekt rozpadl, a tak muselo utratit peníze jinde. (Egl)
  • Halle Berry má na natáčení smůlu - při poslední bondovce Dnes neumírej si zranila oko a při Catwoman skončila v nemocnici, když tvrdě narazila na kulisy. (imro)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama