Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond (Pierce Brosnan) překonává všechny limity a vydává se na nezapomenutelnou a vzrušující dobrodružnou jízdu kolem světa! Z temné cely severokorejského vězení až na krásné kubánské pláže zavádí agenta 007 hon na ďábelského zločince, který je odhodlaný rozporcovat svět... a to doslova. Teď je na Bondovi, aby s pomocí smyslné tajné americké agentky (Halle Berry) uložil zločincovy plány k ledu. (PB Publishing)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (678)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Velice důstojný následovník letité série.Brosnan je určitě ten nejlepší Bond (milovníci ublíznutého Conneryho ať mi vlezou na záda),Halle Berry bez pochyb nejkrásnější bondgirl (pardon,o toto privilegium se dělí s Denise Richards) a vůbec mi celý snímek připadal velice zábavný.Dokonce jsem si všimnul několika skrytých odkazů na minulé díly,což mě,nebondofila,opravdu příjemně překvapilo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaný a nablýskaný Bond neznamená také dobrý Bond. Pierce Brosnan v tomto díle již směle začíná konkurovat Supermanovi. Škála jeho dovedností je velice široká. Ve filmu tak potěší nejvíce narážky na minulé díly ve formě zmínek, které užívají postavy a tak se zde dočkáme např. hlášek typu: Vyhlídka na vraždu, Jeden svět nestačí, Ve službách jejího veličenstva, Diamanty jsou věčné, Jen pro tvé oči, Žít a nechat zemřít, Povolení zabíjet a mnoho relikvií z minulých dílů. Přesto všechno nejslabší Brosnanův Bond. 60% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Posledni Brosnanovo bondovka a zaroven prvni bondovka, kde neni Desmond Llewelyn v roli Q, ale uz ho plne nahradil v minulym dile predstavenej Cleese. Jinak pribeh je vicemene typickej, akorat ten uvod je fajnovy oziveni. Ono celkove celej film pusobi takovym sviznejsim, dravejsim dojmem, stylova akce, fajnova hudba, ktera se konecne odchylila jen od ruznejch variaci na jeden motiv. Herci ve vedlejsich rolich jsou fajn, ale bohuzel zaporaci nic moc. Tentokrat se povedla i bondgirl, Berry tu je v jedny ze svejch nejvic sexy roli. Co se tyce vynalezu, uz to je lehce sci-fi, ale na druhou stranu, proc ne. Takze celkove jsem spokojenej, fajnova svizna bondovka a stylovy Brosnanovo rozlouceni. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Tahle bondovka nabízí to nejlepší i to nejhorší, co bylo k vidění v posledních devatenácti dílech. Brosnan samozřejmě nepostrádá své charizma a nadhled .Halle Berry s Rosamund Pike zase sex-apeal. Pokud máte tedy rádi všechny ty Bondovi serepetičky (neviditelné auto,nůž+vysílačka v jednom, apod.) a Bondovky vůbec je Dnes Neumírej pravou volbou. Pro vás ostatní se jedná o dálší zaměnitelný akční film. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jubilejní DNES NEUMÍREJ se snaží brosnanovský standard posledních dvou bondovek vyšperkovat dlouhou řadou odkazů na předchozí díly, přičemž jsem moc nepobral, proč na začátku brutálně zatřese Bondovou nezranitelností, když vzápětí rozehraje těžké sci-fi s neviditelným autem a destruktivním satelitem v hlavní roli. Song od Madonny dobrý, titulky a triky slabé, záporákův úsměv maximálně arogantní a křehká i drsná bondgirl Rosamund Pike okouzlující. ()

Galerie (175)

Zajímavosti (61)

  • Na útěku před plukovníkem Moonem (Will Yun Lee) Bond (Pierce Brosnan) zničí Porsche, Ferrari 360 a Ford GT40. Všechny automobily byly pouze karoserie. (Vrbson)
  • Jubilejní dvacátá bondovka utržila 160,9 milionu amerických dolarů v severoamerických kinech a 432 miliony v součtu těch celosvětových. (NIRO)
  • Keďže filmový Bond oslávil v roku 2002 dvojité jubileum (40 rokov bondoviek a 20 v sérii), scenáristi nastrkali do snímky čo najväčšie množstvo narážok a citácií z predchádzajúcich dielov. Okrem Halle Berry (Jinx) v plavkách (Dr. No, 1962) sem patrí napr. aj bojová scéna uprostred rotujúcich laserových lúčov (pocta Goldfingerovi, 1964). (ash99)

Související novinky

Kdy se vrátí James Bond?

Kdy se vrátí James Bond?

25.07.2017

Produkční společnost MGM začala po Spectre přehodnocovat budoucnost Jamese Bonda. Místo rychlého pokračování přišly 2 roky čekání, během nichž se objevily drby o odchodu Daniela Craiga, návratu… (více)

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

26.11.2011

Produkce nové bondovky Skyfall konečně odtajnila, koho bude hrát dávno obsazený Ben Whishaw, jehož proslavila role Grenouilla v Parfému: Příběhu vraha. A je to docela překvapení: jde o roli Q,… (více)

Závod smrti s Jasonem Stathamem

Závod smrti s Jasonem Stathamem

26.04.2007

Když notorický béčkař Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Vetřelec vs. Predátor) nedávno nečekaně zdrhnul z připravované adaptace hororové videohry Castlevania, důvod byl nasnadě: producentské duo… (více)

Reklama

Reklama