Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher je tak nesnesitelný, že se divím hlavní hrdince v podání Brittany Murphy, že po něm ten popelník nehodila hned v úvodu, což by podstatně snížilo stopáž filmu a zároveň by se zvýšila pravděpodobnost, že pokud by se Ashton totiž nacházel po celou dobu v agónii, možná by film dopadl líp. Hvězdička je za fotogenické Benátky. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to fajn komedie, u které se vždycky docela pobavím. Nic převratného, průměrný děj, průměrní herci, ale docela se to povedlo. Viděl jsem mnoho nasládlých komedií, které nepřinesly nic než nudu a nechápavý pohled nad trapností scén, tahle k nim ale rozhodně nepatří. Ač je Ashton Kutcher na CSFD hodnocený jako hodně podprůměrný herec (co nebudu vyvracet), občas se mu povede zahrát si i v poměrně dobrém filmu. Přijde mi jako herec, kterému řekli, co je vtipné, jaký pohled a jaká gesta, a on se podle toho chová, přitom ale asi netuší, že by vše šlo hrát i líp a přirozeněji. O Brittany Murphy nevím nic, ale v této komedii nebyla vůbec špatná. Celkově bych to hodnotil tak na 3 hvězdičky - 50% ... ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípků, které vypadaly dobře a nijak speciálně nudně a uměle zakomponované :) Docela jsem se bavila a hlavně mě od začátku zajímalo, co se tam tedy na těch líbánkách stalo ;) Tudíž tahoun to pro mě byl :) Ale to bylo tak vše...Oba se skvěle doplňovali a situace, které zažili byli vážně zajímavé :) Ale jinak nic moc...Nijak to extra nenadchlo...Hlavně, že tam byl happyend ;) ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie?????? haha nezaznamenal jsem ani jedno. Po shlédnutí tohohle filmu si nedokážu představit, že budu brát vážně jakoukoli postavu, kterou hraje Kutcher. "A hele to je ten chlápek co hrál postavu největšího kreténa v Americe a vzal si tu nádhernou blondýnu, hmmm no jo jak ze života." ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $56,127,162Tržby Celosvetovo $101,564,935║ v tomto prípade platí "za málo peňazí, málo muziky!" ale zas hlavne že sú dobré tržby, na čo len tý ľudia chodia, no naprkotinky od výmyslu sveta _Takto nezáživných gýčových komédii tu už bolo neúrekom a pri tejto platí každou pribúdajúcou minútou vzrastajúca otravnosť, z mojej strany len dodám, že som to nedokázal dopozerať. "Až moc ploché!" /40%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Scéna, kdy Tom (Ashton Kutcher) dostal ránu popelníkem, byla původně jen nehodou. Jako nový nápad byla však ve filmu nakonec ponechána. Kutcher se ze zranění zotavoval týden. (ivishka)
  • Na začiatku filmu Sarah (Brittany Murphy) vrazí do muža, ktorý pije  kávu a následne jej obleje tričko. V ďalšom zábere je už tričko suché. (pancoyote)

Reklama

Reklama