Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Teen zábava,sympatický Ashton Kutcher,protivná Brittany Murphy,dva,tři povedené forky,celkově roztrhaná a pohromadě nedržící romantická komedie.Děj pádí o stošest,nikde se nezdržíme ani chvilku,obě postavy jsou divákovi tudíž naprosto ukradené a lze pouze očekávat,co se jim kde a jak stane a většinou ani to neni moc k smíchu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nemohli by snad být rozdílnější - rozhlasový reportér nočního dopravního vysílání, zvyklý žít studentským životem (tzn. neuvěřitelný nepořádek, nepřetržité chlastačky, apod). Ona, z bohaté rodiny, vždy perfektně oblečená a vymydlená. Ale i tak, když se jednou potkali, přeskočila jiskra a přes odpory (hlavně její) rodiny se po velmi krátké známosti vzali. Nyní je čeká nejkrásnější týden v jejich životě, týden, strávený cestování po Evropě, a hlavně divokým a nespoutaným sexem. Nebo ne ? ... Viděl jsem snad někdy předvídatelnější film? Už od začátku je celá kostra filmu daná (mají se rádi, pohádají se, nemají se rádi, usmíří se, tralala), takže zbývalo jen čekat, jak se s tím autoři filmu porvou. Úplně na odpis to sice nebylo, dokonce několikero vtipných scén se taky objevilo (asi dvě), ale žádné velké nadšení ve mně film nevzbudil (a dokonce ani v manželce, která většinou u filmů toho žánru přimhuřuje oči). Nu co už... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +moc pěkně se na to kouká, dobře se to poslouchá a občas se u toho zasmějete -možná trošku slabší herecké obsazení, u Asthona jsem stále na pochybách kam ho zařadit (borec nebo looser?)/// Nebudu skrývat že jsem od filmu moc nečekal, ale nakonec mě docela pobavil. Oba herci se mi líbili, jen příběh mi příjde trošku jednoduší. Hudba mohla být klidně výraznější. Film je pěkně ztřeštěnej, ale naštěstí není trapnej. Pobavil jsem se./// Celkem 70%/// ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mne nijak nepřekvapil. Díky Ashtonovi Kutcherovi jsem od něj nic nečekal, proto mne nemohl zklamat... a nezklamal. Chvílemi jsem se i dost dobře bavil a chvílemi jsem se bavil skvěle. A za co tři hvězdy? Jedna za skvělou Brittany Murphy, druhá za Toshi Toda v roli vrátného s perfektně padnoucím jménem Juan :-D a ta třetí za bavorské jódlování poslouchající řidičku modrého auta ve Francouzských alpách a její ukazovák poté, co zapadlé dvojici pomohla s autem :-D Když tak na to myslím, nebyl to ani tak špatnej film... až na toho nesympaťáka a neherce Kutchera :-D ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Komedie založená na naschválech, nesnázích, smůle, trampotách to byly již několikrát. Bohužel mnoho krát však byly více vtipnější než tento film, který se snaží nalákat diváky na sladkou "Britanny" a sladkého "Ashtona". Pokud mate je Vám více než sympatický jeden z nich tak právě pro Vás je tato komedie určena. Ostatním ani nic neřekne... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Scéna na letišti, kde si Tom (Ashton Kutcher) kupuje letenky, byla vymyšlena samotným Kutcherem. (ivishka)
  • Christian Kane (Peter) je také hlavním zpěvákem spupiny Kane. Jejich písnička "The Chase" zní v pozadí scény v kavárně. (HappySmile)

Reklama

Reklama